Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tessa86

chce ze mną być, a nie ma dla mnie czasu

Polecane posty

Gość Tessa86

jestesmy razem 5 miesiecy, na poczatku wiadomo spotykalismy sie jak najczesciej, pare razy w tygodniu, a od wrzesnia zaczelismy pracę, i nie widzielismy sie ostatnio 2 tygodnie. wczoraj byl u mnie i pogadalismy, powiedzial że nie moze przyjezdzac co drugi dzien, i bedzie przyjezdzac raz w tygodniu i drugi raz ja mam przyjezdzac do niego/ a niby tak kocha :( co byscie pomyslaly??

To jakas ulotna znajomosc ;) Nie ma dla Ciebie czasu i chce z Toba byc. Czy aby na pewno jest zdrow ? ;)

Gość Tessa86
no wlasnie, takie zapewnienia byly z jego strony, piekne slowka, a teraz jak zaczął pracę, to jakos brak czasu dla mnie i to kategoryczne NIE, żebysmy sie widywali czesciej :( ja zdążyłam sie zaangazowac bo wierzylam jego pieknym slowom, obiecanki......

Gość znam takie pary
spotkania jedynie w weekendy. Pytanie tylko czy tobie się podoba? Poza tym nie możesz za bardzo nalegać na wasze spotkania bo facet straci do ciebie szacunek

Gość facet****
A moze rzeczywiscie go nie ma. To ze ty nie jestes zmeczona to nie znaczy ze on ma po pracy na wszystko ochote. TROCHE WIECEJ ZROZUMIENIA !!!!

Gość Tessa86
mieszkamy 40km od siebie, to nie zagranica :(

Gość znam takie pary
40km to sporo biorąc pod uwagę, że człowiek musi jeszcze pracować wrócić do domu, coś zjeść, odpocząć kiedy czas dla siebie? a Ty pracujesz?

Piekna ,romantyczna milosc Was nie nakarmi i nie utrzyma :D Poza piekna miloscia jest proza dnia codziennego,obowiazki,praca,to nic nadzwyczajnego,normalne zycie.Chyba jestes bardzo mloda skoro tego nie rozumiesz,ale zrozumiesz...Jak nie bedziecie sie spotykac codziennie niekoniecznie wyjdzie to na minus,a raczej na plus,bedziecie tesknic,troche poodychacie,bedzie wiecej do powiedzenia;) Troszke zrozumienia:)

Gość Tessa86
ja pracuje od 8 do 15, on ma prace i jeszcze gospodarke, ale co tam stale mozna robic? rozumiem zniwa, wykopki itp. ale bez przesady Czy moze nasz zwiazek miec przyszlosc powazna, jesli zgodzilabym sie na takie rzadkie spotkania??

Gość Tessa86
a myslicie że może ma inną, i chce grać na dwa fronty?/ jak sie widzimy to jest czuly dla mnie, widze ze sie stesknil, i no i seksu tez mu brakowalo ;) ale moze on powoli wycofuje sie ze związku ograniczajac spotkania/ ;(

Gość Tessa86
wypowie sie jeszcze ktos? :)

Gość madulek
a z kad jest twoj chlopak?jakie wojewodztwo?

Gość Tessa86
a czy to wazne skad jest/ ?znasz podobnego? jego imie zaczyna sie na B. :)