Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkkkkkkto

dwa te same testy ciązowe ale dwa rózne wyniki, jak to???

Polecane posty

Gość jakkkkkkkto

zrobiłam wczoraj test ciązowy gdzieś z 9 dni po owulacji , nie z porannego moczu, ale z następnego i yyszła druga bladziutka cieniutka kreska, dziś powtórzyłam ale po popołudniu i jest tylko jedna, dodam że jest to pre test , czy mogę się już cieszyć ze nie zaszłam czy jednak pora miała tu znaczenie, nie jest to planowane dziecko?miał ktoś podobnie?

Dzisiaj kreska powinna byc juz bardzo widoczna...ja robilam na 3 dni przed spodziewana miesiaczka i wyszla blada,potem 3 dni po juz wyraznie bylam w ciazy..powtorz test z innej firmy jutro z rannego moczu..albo podskocz do przychodni na bete koszt okolo 30 zl a wynik na drugi dzien nie ma szans by sie pomylili..powodzenia i pisz co i jak :)

Gość jakkkkkkkto
dziki to pewnie w ciąży nie jestem tak myślałam, chociaż to tylko jeden dzien różnivy moze niepotrzebnie robiłam beta podnosi się co 2 dni,, poza tym czuję sie komlpletnie jak na okres,piersi kułym od owulacji a teraz przestały, nigdy mnie piersi nie bola ani przed okresem ani w trakcie, tylko jedno mnie niepokoi mam dziwne bulgoty w brzuchu, takie coś miałam w poprzedniej ciąży i jedynie to mnie martwi, pozdrawiam chyba poczekam do miesiaczki nie ma mozliwosci teraz zrobić bety,

Gość ja.........ooooo
nie ma sensu robić testu codziennie bo beta wzrasta co dwa dni

Gość glupota
"Dzisiaj kreska powinna byc juz bardzo widoczna"

Gość glupota
"nie ma sensu robić testu codziennie bo beta wzrasta co dwa dni" beta rosnie caly czas

Gość to ...dlaczego
chodzi się badać bete minimum co dwa dni czy wzrasta? a czemu po poronieniu też bada się po dwóch dniach czy spadła o połowe?

Gość autorkan przeciez pisze
ze wczoraj robiła z prawie porannego a dzis z popoludniowego a biorac po uwage aby 8 dni od rzekomej owulacji to popołudniowy mógł jeszce nie wykazać

Gość glupota
bo co dwa dni masz udowodnione naukowo zwiekszenie/wzrost.sa podane poprostu normy do pomiaru co dwa dni:) ale rosnie/maleje caly czas pomysl logicznie ;)