Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *nerwusek*

SAMOTNI co robiliscie do tej pory, ze macie taka sytuacje????

Polecane posty

Gość *nerwusek*

Zawsze jak czytam takie posty osob, ktore zala sie na samotnosc, zastanawiam sie, dlaczego tak sie dzieje.... rozumiem ze faceta czy kobietke powiedzmy ciezko znalezc, ale grupe przyjaciol czy bliskich znajomych to chyba czlowiek moze jakos sobie zorganizowac... przy=eciez nie zyje sie w prozni, szkola, jakies wyjazdy, pasje, organizacje... no ludzie, dlaczego jestescie tak malo mobilni???

Gość mi kiedys kumpela powiedziala
" dsiedzis w swoim malym świtku, nie mozesz z niego wyjsc i nikomu nie pozwalasz wejsc" ja wtedy zaciągnalem sie skretem i powiedzialem ze za duzo wypila ;/

Gość
"grupe przyjaciol czy bliskich znajomych to chyba czlowiek moze jakos sobie zorganizowac" Nie. "przeciez nie zyje sie w prozni, szkola, jakies wyjazdy, pasje, organizacje... no ludzie, dlaczego jestescie tak malo mobilni???" Szkołę skończyłem, na wyjazdy nie wyjeżdżam :D, na pasje to potrzebne są fundusze (chyba, że tatuś córeczkę sponsoruje) a do organizacji się nie zapisuję. Strata czasu.

Gość szczeradobolu
No jak to co? Walili my w chuja:D:D:D:D:D

"no ludzie, dlaczego jestescie tak malo mobilni?" bo takie cechy jak wyjazdy i inne pierdoły zalezą od cech mózgu, wychowania, doświadczeń itd.... np.: introwertyka raczej nie będzie miał wielu znajomych i nie będzie nigdzie często gdzieś chodził ekstrawertyk za to odwrotnie a to jest zdeterminowane specyfiką układu nerwowego :P

Gość ech ten twoj pesymizm
lelouch ja cie nawet lubie :D

Gość nic nie robilismy
dlatego taka sytuacja !!!!!

-nie lubię sama wyjeżdzać -znajomi i kolezanki sa jak maja sami problemy a tak to nie maja dla mnie czasu,bo mezowie,chlopacy,dziewczyny,dzieci... - pasję mam ale to kosztuje i nie moge tego robic 24/dobe - prace mam ale ilez mozna siedziec w pracy?i tak za duzo pracuje

Gość a dlaczego zaraz
Wyszlismy źle za mąż. Ale już to naprawiamy. Grono znajomych już jest, a nad resztą się jeszcze popracuje trochę. :)

Gość przyjaciele nie zawsze
przyjaciele majacy swoje rodziny nie sa zainteresowani ''piatym kolem u wozu''. nie zabiora przeciez ze soba na wczasy czy na niedzielny spacer.

Gość o bnb znalazl sie