Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa niemiecki

język niemiecki - pomocy

Polecane posty

Gość aaaa niemiecki

czesc. Bardzo potrzebny mi jest opis pokoju na jutro. jak ktos potrafi to przetlumaczyc to na język niemiecki to bardzo prosze. Moj pokoj jest bardzo duzy. Na podłodze leży piękny dywan. Po prawej stronie na biurku stoi komputer i wieża. Na ścianach wiszą obrazy i plakaty piłkarzy. Po lewej stronie także na biurku stoi lampka. Na ścianie wisi piękny żyrandol. Po lewej stronie pokoju stoi łóżko, a obok niego duże akwarium.Przed łóżkiem stoi regał, a na nim stoi telewizor. Mój pokoj jest bardzo ładny i przyjemny. Błagam pomocy !!!

Gość ja pierdo***
nam nikt zadan nie odrabial wszystko sami robilismy:O a tu teraz internet i robcie zadania i jak sie masz czegos nauczyc?????????????😡

Gość napisz sama to
Ci sprawdzę i poprawię. Leniom nie pomagamy.

Gość ok wiec odpowiadam
Moj pokoj jest bardzo duzy. Na podłodze leży piękny dywan. Po prawej stronie na biurku stoi komputer i wieża. Na ścianach wiszą obrazy i plakaty piłkarzy. Po lewej stronie także na biurku stoi lampka. Na ścianie wisi piękny żyrandol. Po lewej stronie pokoju stoi łóżko, a obok niego duże akwarium.Przed łóżkiem stoi regał, a na nim stoi telewizor. Mój pokoj jest bardzo ładny i przyjemny. Ich soll eigentlich alleine meine hasusaufgabe machen aber bin zu faul dafur , gott sei dank dass internet gibt und jemand macht das für mich lieber dass andere fur mich tut weil ich soo daemlich bin :) dann treffe mich mit meinem freund und ist wichtig als boede hausaufgaben :) Mein zimmer ist sehr schoen und gemuetlich :)

Mein Zimmer ist sehr groß. Auf dem Boden liegt ein schöner Teppich. Rechts, auf einem Schreibtisch, steht der Computer und eine Stereoanlage. An den Wänden hängen Bilder und Plakate (Posters) mit Fotos von Fußballspielern. Links, auch auf dem Schreibtisch, steht eine Lampe. An der Wand hängt ein schöner Kronleuchter. An der linken Seite des Zimmers steht ein Bett und daneben ein großes Aquarium. Gegenüber dem Bett befindet sich ein Regal, in dem der Fernseher steht. Mein Zimmer ist sehr schön und nett. (Napisałam, że naprzeciwko łóżka "znajduje się" regał. Nie chciałam powtarzać słowa "stoi". Można powiedzieć też "przed łóżkiem" = Vor dem Bett..) Proszę ;p (tłumacze sobie że skoro prosisz o pomoc, to jest to zadanie ponad twoje siły) ;p

Gość ok wiec odpowiadam
ist wichtiger * blod* poprawiam bledy napisz to a 4 cie czeka :)

Gość taaaaaaaa piszcie im
zadani :O:O 😠 ciemnogrod ..uczyc sie nie chce ...

Gość same byki
Tępaki zabierają się za pomaganie leniom :O

Gość rggr
Mein Zimmer ist sehr groß. Auf dem Boden liegt ein schöner Teppich. Auf der rechten Seite des Tisches ist ein Computer und ein Turm. An den Wänden hängen Bilder und Poster von Fußballspielern. Auf der linken Seite ist auch auf der Schreibtischlampe. An der Wand hängt ein schöner Kronleuchter. Auf der linken Seite des Raumes steht ein Bett, und neben ihm steht ein großes Bett akwarium. Bücherregal, und es ist TV. Mein Zimmer ist sehr nett und angenehm.

Gość ok wiec odpowiadam
hejjjjjjjjjjjj co wy piszecie ?????????????? moje jest jaknajbarzdiej poprawne :D

Gość omatkoświntaaaaaaaaaaaa
Wieża = Turm Posikałam się ze śmiechu :D :D :D

Stwierdzam że tłumaczenie "ok to odpowiadam" jest najlepsze :D A ze swojej strony (sorry ze ewentualne błędy, ale starałam się jak najszybciej tłumaczyć) :D ;p

same byki samiast się wypowiadać o innych, może sam spróbujesz coś zaproponować, bo prezentujesz tylko: zdolność do wypowiadania się na forum i dogryzania ludziom (jak przetłumaczysz lepiej to wtedy możesz mieć sapy, a tak zamknij morde)

Gość Do rggr
ojejej ile bykow! ;o

Gość ok wiec odpowiadam
pewnie ze moje jest najlepsze , napisane na poziomie dziewczyny zakladajacej watka nie ma co dziewczyno pisz to co napisalam a dostaniesz 5 murowana piatke 5 ale niemiecka :D kto sie ze mna zgadza ???? :classic_cool:

Ja się zgadzam naturalnie ... niemiecka piątka jak najbardziej :D a może i nawet niemiecka szóstka :D (zależy od nauczyciela, jak podejdzie do lenistwa swojego ucznia) ;p :D

Gość ok wiec odpowiadam
celowy chwyt :classic_cool: niech sami robia zadania ,kto nam je robil ??? tak czy tak uwazam ze jestem the best w pisaniu zadan z niemieckiego i nikt z was mnie nie pobije :classic_cool: 🖐️ :D mwicie co chcecie ja swoje wiem ... autorko nie mysl tyle tylko pisz ...

Gość ok wiec odpowiadam
marta_2399 Ja się zgadzam naturalnie ... niemiecka piątka jak najbardziej a może i nawet niemiecka szóstka (zależy od nauczyciela, jak podejdzie do lenistwa swojego ucznia) ;p no wize sie rozumiemy bez zadnych slow :D moge nawet pomoc w angielskim :classic_cool: bedziecie mialy swiadectwa z paskiem :) polecam sie na przyszlosc oczywiscie za oplata :D nie ma nic za darmo , za darmo umarlo :D

to fakt, my robiliśmy wszystko sami :) i przynajmniej co nieco umiemy ... a tutaj ... ludzie nie potrafią tłumaczyć takich prostych rzeczy... dlaczego? bo się obijali na poczatku ... a bedzie coraz gorzej :?

Gość ok wiec odpowiadam
zgadzam sie , i pomyslec ze tacy pozniej siedza w urzedach itd :O bez znajomosci jakkolwiek jezyka obcego :O zal.pl ehhhhhhhhh slow szkoda ....

ok więc odpowiadam :) ja angielskiego nie znam niestety, choć miałam w planie się uczyć kiedyś i nawet zaczełam ale jakos tak :D nie wiem nie wchodzi mi :) choć na znajomosc języków nie narzekam :D

Gość ok wiec odpowiadam
jezyk niemiecki znam dobrze , prosze teraz nie porownywac tego co wyzej napisalam :P:D z jezykiem angielskim jestem na bakier:D znam tylko podstawy ale kiedys sie doucze :D aby sie dogadac w swiecie :)nie musi byc na poziomie jakiegos tlumacza przysieglego oczywiscie :D

Gość ok wiec odpowiadam
przysieglym * przepraszam za blad:D

Gość die Geburt der Tragdie
do "ok wiec odpowiadam" to sie nazywa pewnosc siebie". Nie chce sie tutaj wymadrzac, ale jezeli uwazasz, ze znasz dobrze niemiecki to chyba nie powinnas zrobic tyle bykow w tekscie na poziomie poczatkujacym. Ludzie myslcie co piszecie!

nie czepiajmy się każdego błędu ;p jak ktos się śpieszy to oddaje głowny sens nie zawsze patrząc na gramatyke ;p ja też mam pewnie x błędów ( nie sprawdzałam jeszcze) :D

Gość aaaa niemiecki
dzięki ...marta_2399 dostałem piątke dzisiaj za to zadanie :) I mam ogromną prośbę :) Pomożesz mi z tłumaczeniem kolejnej pracy? Błagam :)

Momencik ... a dlaczego ja miałabym ci cokolwiek tłumaczyć?? ALbo inaczej: Dlaczego ja niby miałabym odrabiać za cb twoje prace domowe?? Moge Ci pomóc w pisaniu, wytłumaczyc coś, sprawdzić prace ale na pewno nie odwale za cb całej roboty bo w ten sposób niczego się nie nauczysz ...