Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celuloza

Alicja Tysiąc kontra Gość niedzielny

Polecane posty

Gość celuloza

jakie zajmujecie stanowisko w tej sprawie?uważacie, że słusznie p.Alicja wygrała sprawę o zniesławienie? czy Gość niedzielny miał moralne prawo nazwać ją morderczynią?

Gość Alicja z
ta kobieta powinna poprosic o eutanazje nie zdajed sobie sprawy ze cała ta sprawa zle wpłynie na psychike tego dziecka ta kobieta nie nazywa się Tysiąc lecz 130 Tysięcy

Gość a kim jest osoba
która zabija inną osobę? właśnie mordercą. Pani Alicja chciała świadomie dokonać morderstwa.

Gość celuloza
najśmieszniejsze jest to, zę w Polsce co roku dokonuje sie 100 tysięcy aborcji a jedna która się przyznała,z ę chciała to zrobić ( i to nie przez widzimisie tylko z powodów zdrowotnych) jest nękana przez kościól już 9 rok! co za hipokryzja

Gość Artefakt_Diabła
bo to jest własnie nasze polskie bagienko...sto lat za murzynami ale alleluja i do przodu.bleah

Gość celuloza
nie chciała nikogo zabić tylko usunąć płód a to różnica.

" a kim jest osoba która zabija inną osobę? właśnie mordercą. " polska nie jest państwem wyznaniowym 🖐️ a definicję morderstwa precyzuje kodeks karny.... aborcja przeprowadzona z przyczyn dopuszczonych prawnie jest legalna więc nie może byc morderstwem 🖐️

" najśmieszniejsze jest to, zę w Polsce co roku dokonuje sie 100 tysięcy aborcji a jedna która się przyznała,z ę chciała to zrobić ( i to nie przez widzimisie tylko z powodów " to też jest bzdura bo co roku dokonuje siękilkuset aborcji... w 2008 było 499 legalnych aborcji z przyczyn dopuszczonych ustawowo 🖐️ te 100 tysięcy to PRZESTĘPSTWA i działalność nielegalna wiec nie można jej mieszać do sprawy

Gość celuloza
BNB czy skoro żyjemy w państwie swieckim można bezkarnie wyzywac kogoś od morderców. ? z drugiej strony wolność słowa... ale ja nie pisałam o aborcjach legalnych tylko WSZYSTKICH. Jest ich co roku w Polsce ok.100tyś

"NB czy skoro żyjemy w państwie swieckim można bezkarnie wyzywac kogoś od morderców. ? z drugiej strony wolność słowa.." czytanie ze zrozumieniem siękłania :O 🖐️ " ja nie pisałam o aborcjach legalnych tylko WSZYSTKICH. Jest ich co roku w Polsce ok.100tyś" ale kobieta o której jest temat chciała to zrobić LEGALNIE z przyczyn medycznych 🖐️ zresztą co to za argument że jest 100 tys nielegalnych? jak złapią cię na kradzieży to będziesz sie tłumaczyć że przecież wszyscy kradną? :O 🖐️

Gość Artefakt_Diabła
można jeśli sie to robi w imieniu kościoła

Gość adsfgyhuj
Gosc Niedzielny powinien zajac sie pedofilstwem wsrod ksiezy, wykorzystywaniem wlasnych corek przez ojcow w malych wioskach gdzie wszyscy o wszystkim wiedza a kosciol umywa rece itp.

Gość celuloza
BNB to Ty nie rozumiesz kontekstu w którym pisze o aborcji:O chodzi mi o to, że nękają kobitę od 9 lat tak jaby jedna jedyna dopuściła się tej "zbrodni"...mogliby sobie już dac spokój. Kościól doskonale wie jaka jest skala aborcji w Polsce ( szczególnie tych w podziemiu), więc albo niech piętnują wszystkie te kobiety a nie tylko p. Tysiąc jakby tylko ona chciała (w ich rozumieniu) zabić dziecko. Arefat- Kościół w tym kraju chyba myśli,z ę stoi ponad prawem...

Gość celuloza
Artefakt oczywiście;)

"chodzi mi o to, że nękają kobitę od 9 lat tak jaby jedna jedyna dopuściła się tej "zbrodni"" nękają wszystkich którzy przeprowadzają aborcje legalnie np była sprawda z bodajże 15 letnią dziewczynka co pikietowali pod spzitalei i darli ryje ale parę takich wyroków i będzie spokój przynajmjniej z perosnalnymi wycieczkami "Tysiąc jakby tylko ona chciała (w ich rozumieniu) zabić dziecko." i sprawę przegrali :D bo polska nie jest państwem wyznaniowym i konserwatyzm powoli ucieka jak pisałem co jest morderstwem precyzuje prawo - pomówili kogoś z nazwiska przegrali " ( szczególnie tych w podziemiu)" no i powinni nauczać żeby tego nie robić... i to jest ok ale w granicach prawa zresztąto jest sprawa dla organów ściagania i organizowania przez nie prowokacji w celu łapania lekarzy którzy się zdecydują

Gość celuloza
ale sprawa Alicji Tysiąc pokazuje jak bardzo kk wtrąca się w życie narodu (żadna nowość oczywiście). Chcieliby kreować prawo w Polsce, wpływać na polityków ( no na pis wpływają...) dzisiaj aborcja, eutanazja, in vitro. jutro będą się domagali wyższych podatków dla nie wierzących

zresztą nie ma sie czym przejmować kościół w polsce się kończy. koniec prlu wcale mu sienie przysłużył czyli będzie jak na zachodzie za kilkanascie lat. Zresztąsama organizacja aktualnie jest w kiespskim stanie finansowym bo wiernych w krajach bogatych ubywa a przybywa tam gdzie jest bieda w 2008 watykan miał pierwszy od lat deficyt budżetowy

Gość Artefakt_Diabła
no nie wiem czy kk sie kończy.wątpie.nadal maja cholernie duży wpływ na to co sie dzieje w polsce.zbyt duzy i wogóle nieuzasadniony moim zdaniem

Gość celuloza
ta deficyt:O Watykan ocieka złotem, więc bieda im nie grozi. Myślisz, ze kk się konczy? też mam taką nadzieję, ale jak patrzę na takiego np. Cejrowskiego to tracę tę pewność. Takich fanatyków jest wciąż wielu!

Gość celuloza
czy ktoś jeszcze wypowie się na ten temat? nie wierze, że nie macie zdania w tak kontrowersyjnej i głośnej sprawie;)

Gość samaewusialat44
mam zdanie,księza i wszyscy nawiedzeni,niech zajmują sie dziecmi które już są na swiecie,nie umoralniać innych,tylko zając sie swoim życiem.

Gość celuloza
brawo, swietnie powiedziane

Gość Artefakt_Diabła
a po cholere nam to??

Gość Karinaaaaa
Może i ten ksiądz przegiął...znaczy na pewno przegiął....ale dotkne innego problemu!!! Ciekawe gdzie jest sąd rodzinny w tej sprawie...odebrać dziecko matce, która chce je wychować..ale nie ma super warunków to można...a babie, która wszem i wobec oświadcza, że usunęłaby gdyby tylko mogła...takiej zabrać wyrodnej matce!!!

Gość Artefakt_Diabła
czemu ktos usunął wpis z linkami??

Gość celuloza
Karina jaka wyrodna matka, Ty naprawdę nie rozumiesz jakimi motywami kierowała się ta kobieta? mogła stracić wzrok! jeśli dla Ciebie zostanie kaleką (a ma jeszcze inne dzieci, które musi wychować) jest za "małym" powodem by chcieć dokonać aborcji to nie mam pytań:O

Gość Artefakt_Diabła
W bogatych krajach nie ubywa wiernych, tylko ludziska zwyczajnie wymierają, a nowi się nie rodzą, bo ich starzy wyskrobali, nim się na świat dopchali. Tak więc Brzydki i Niski Chujosie Beznadziejny nie pisz idiotyzmów.Ja jestem popjerdzielony i piszę coraz to inaczej, jak L.Wałęsa, jestem za , a nawet pszeciw. Od 10 lat palę trawę i nie mam połowy mózgu.

Nie będę się wypowiadal bo nie znma sprawy w szczególach. Powiem tyle: mam nadzieję, że dziecko tej pani nigdy nie dowie się o calej swojej historii. Czaicie jakby się czulo gdyby się kiedyś dowiedzialo ze mamusia zgarnęła (i to nie raz) niezlą kasę zat oże nie chciano go jej wyskrobać??? Trauma na całe zycie. :(

Jesli jeszcze raz pojawi sie link do filmu z aborcji temat zostanie usuniety a jego autorowi skasujemy 50 postów.

Gość celuloza
Ale ja piszę głupoty, chyba mnie przesrało , ale mam pampersa na szczęście, więc może nie wycieknie. Przecież 7 / siedmiu/ okulistów postawiło diagnozę , że wzrok się nie pogorszy, no ale ja jestem zajeeebjaście mądra, no nie !!! Mam przecież pampersa.