Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celuloza

Alicja Tysiąc kontra Gość niedzielny

Polecane posty

Gość elwirrka
Czy ktoś w ogóle zna ta sprawę czy tylko wie to co napisali w gościu niedzielnym? która z was chciałaby życ z wada -26diopti i 540złotych na życie?

Gość wierzacy
elwirrka a Tobie juz nic nie pomoze nawet modlitwa.

"Czy ty rozumiesz różnice jak coś siedzi WEWNĄTRZ ludzkiego ciała, objada ze składników odżywczych powoduje gamę rożnych dolegliwości itd." O niebiosa, to straszne! Biedna Alicja musiała to przechodzić już kilka razy. A to wszyskto nasza wina :(

Gość elwirrka
zle powiedziane.... czy ktoś w ogóle zdaje sobie sprawę co to znaczy wada -26 i wychowywanie do tego dzieci?

"posłuchajcie jej, Alicji Tysiąc o co jej chodzi to bedziecie wiedzieli bezmózgie istoty czytające jakieś nędzne piorące mózg artykuliki." Ciężko jest słuchać kgogoś, kto nie potrafi samodzielnie skonstruować najprostszego zdania.

"czy nie potrafisz zrozumiec, że ona nie wzięła kasy za to, że urodziła dziecko?! czy jestes az tak ograniczony????" Wzięła kasę za to, że odmówiono jej aborcji, czyli mówiąc jaśniej - ZABICIA WŁASNEGO DZIECKA.

Gość nosz nie zwytrzymię
elwirrka, pisanie na tym topiku już chyba nie ma sensu :)🖐️

"zle powiedziane.... czy ktoś w ogóle zdaje sobie sprawę co to znaczy wada -26 i wychowywanie do tego dzieci?" Skoro nie jest w stanie wychowywać dzieci, niech się na nie nie decyduje. Albo niech poprosi wesoły kwartet (każde z dzieci Alicji ma innego ojca) o pomoc?

Gość elwirrka
Rosną mi tzytze Moze będziesz miała w życiu szczęście i ciebie spotka coś takiego? Jestem bardzo ciekawa jakbyś wtedy się czuła i co byś robiła, strasznie mnie ciekawi zachowanie katoliczków w przypadku gdy samemu trzeba się zmusić do heroizmu a nie zmuszać do niego innych-bo innych jest oceniać najprościej.

Gość whfhw
greta_szavro--Tej idiotce,Alicji Tysiac chodziło o to aby pokazac,ze abotrcja powinna byc i kobioeta ma prawo o nia sie ubiegac w szczegolnosci gdy zagrozone jste jej zdrowie lub zyucie i chodziło jej o to,aby nie nazywano jej mordrerczynia. tylko,ze TA SAMA ALICJA TYSIAC BYŁA NA TYLE GŁUPIA,ZE DOPUSCIŁA DO ZAJSCIA W CIAZE I PO WSZYSTKIM CAŁA WINE ZRZUCIŁA NA LEKARZY,BO NIE CHCELI SIE PODJAC ABORCJI. JESTM ZA ABORCJA,NIE EJSTEM WIERZACA,ALE TAKA IDIOTKA JA TA A.T TREZEBA SIE URODZIC.

elwirrka - przeistoczenie życia mojego dziecka w piekło byłoby ostatnią rzeczą, którą bym zrobiła. Chyba każdy widzi, że Alicja jest bardzo ograniczoną osobą. Człowiek z choć odrobiną rozumu nie postąpiłby tak, jak ona.

Gość elwirrka
nosz nie zwytrzymuje Wiem ciemnota i zawiść to główne atuty ludzi wierzących.Ale tutaj widzę podważanie decyzji sadu, kasa za zabicie dziecka? ci ludzie mnie przerażają:) nie, ja już sama nie wiem czy śmiać się czy płakać z tej ciemnoty:)

Rosną mi tzytze próbujesz się dziewczynko uczepić jakiegokolwiek zdania i bic pianę. nie potrafisz podać argumentów i podjąć się rozmowy więc bądź łaskawa się odpierdolić.

Gość gtcfc
Najlepsza moda antykoncepcji to nei ruchac sie jesli wie sie ze zagraz to moi\jemu zyciu i po sprawie 🖐️

Gość Krystyna Loska
"posłuchajcie jej, Alicji Tysiąc o co jej chodzi to bedziecie wiedzieli bezmózgie istoty czytające jakieś nędzne piorące mózg artykuliki"> no właśnie, o co jej chodzi,? Ta kobieta jest totalnie zmanipulowana przez organizacje proaborcyjne. W całej tej akcji domagania się odszkodowania, robienia szumu medialnego, chodziło znowu o nagłośnienie sprawy aborcji i próbe lobbowania za zmianą prawa. A.T stała się bojowniczką o sprawę legalizacji aborcji, jako ikona pojawia się na manifach feministycznych.

Gość whfhw
gtcfc tak jak napsiałam przedtem,palcowki,minetki,lodziki i wtedy zaspokojenie seksualne jest i ciazy nie ma.

"próbujesz się dziewczynko uczepić jakiegokolwiek zdania i bic pianę. nie potrafisz podać argumentów i podjąć się rozmowy więc bądź łaskawa się odpie**olić." Drogie dziecko, w odróżnieniu od Ciebie podaję wiele argumentów popierających moje przekonania. A ty w odpowiedzi na nie prezentujesz nam tu próbkę swojej kultury osobistej :)

Gość nosz nie zwytrzymię
No właśnie "lata" o to, że znalazła się kolejna do potępienia przez "święte" nawet może dziewice :D:D żegnajcie, kochani, i oby życie oszczędziło was, nie stawiając przed wyborami tego rzędu

whfhw greta_szavro--Tej idiotce,Alicji Tysiac chodziło o to aby pokazac,ze abotrcja powinna byc i kobioeta ma prawo o nia sie ubiegac w szczegolnosci gdy zagrozone jste jej zdrowie lub zyucie i chodziło jej o to,aby nie nazywano jej mordrerczynia. tylko,ze TA SAMA ALICJA TYSIAC BYŁA NA TYLE GŁUPIA,ZE DOPUSCIŁA DO ZAJSCIA W CIAZE I PO WSZYSTKIM CAŁA WINE ZRZUCIŁA NA LEKARZY,BO NIE CHCELI SIE PODJAC ABORCJI. JESTM ZA ABORCJA,NIE EJSTEM WIERZACA,ALE TAKA IDIOTKA JA TA A.T TREZEBA SIE URODZIC. słuchaj, to że dopuściła do zajścia w ciążę... ja to rozumiem bo umówmy się - krew nie woda a nie ma 100% metody anty. jestem w stanie tez zrozumieć, że nie miała kasy na globulki i takie tam. moim zdaniem zrzuciła winę nie tyle na lekarzy co na chory system. czy na prawdę nie zdarzyło ci się że lekarz u którego byłas okazywał się tępym idiota?

Gość elwirrka
Rosną mi tzytze W historii tego kraju jest tysiące przykładów gdy pokazano ze prawo znaczy tyle na ile kościołek pozwala.W 2005 roku zgniła żywcem dziewczyna 25letnia -odmówiono jej prawa do badan bo była w ciąży i koniec końców zmarła na ropniaka.W krajach trzeciego świata gdzie aborcja jest nielegalna 14letnie dziewczynki rodzą dzieci z gwałtów lub "małżeństw" większość z nich nie przeżywa porodów lub przezywa je, ale potem zniszczenie ich ciał pozwala im na kilkudniowe przeżycie na morfinie mającej usmieżac ból w ostatnich dniach. Co prawda dzieci urodzone w ten sposób zazwyczaj lądują na śmietnikach i umierają ale ważne że nie ma tam legalnej aborcji.

Z tego co wiem, Tysiąc nie została zgwałcona ale puściła się z kolejnym facetem a potem miała pretensje do całego świata, że zaszła w ciążę.

Gość elwirrka
Wole być prostaczką niż zidiociałym katolem z wypranym mózgiem. Też zegnam to towarzystwo:) obowiązki wzywają.Dzisiaj na szczęście można łatwo usunąć ciąże, tydzień temu moja przyjaciółka usuwała, zadzwoniła do pierwszego lepszego lekarza z ogłoszenia i za 600zł miała w reku pigułki poronne i obietnice opieki przy zażywaniu ich. I oby tak dalej:) pozdrawiam forumowiczów,!

Gość whfhw
greta_szavro--mam 43 lat,jedno dziecko ktore jest zaplanowane . U mnie krew nie woda,seks uwielbiam i moj chłop takze.Zgodze sie,z enie ma 100 % metody antyk.(chociaz mnie sie udaje dobrze zabezpieczac przez 19 lat)ale jezeli kobieta wie ,ze zajscei w caiz egrozi jej utrata zdrowia,to powinna na wlee sposob sie zabezpeiczac.Jezli nei maiął na to peiniedzy mogła zgłowsic sie do osreodka pomocy rodzinie,powiedziec co i jak i oni by jej pomogli finansujac dodatkowe srodki antykoncepcyjne aby nie dopuscic do zapłodnienia. Sysem jest zły,OK,ale jak zaczniemy wszystkie nasze niedociagniecia myslowe zwalac na system,to bedziemy rodzic coraz wiecej takich idiuotek jak Alicja Tysiac.

"Dzisiaj na szczęście można łatwo usunąć ciąże, tydzień temu moja przyjaciółka usuwała, zadzwoniła do pierwszego lepszego lekarza z ogłoszenia i za 600zł miała w reku pigułki poronne i obietnice opieki przy zażywaniu ich. I oby tak dalej" Jestem dumna z Twojej koleżanki, widzę, że obracasz się w doborowym towarzystwie. :) Ale za kilka lat jak zdecyduje się na dziecko, niech się nie zdziwi ;)

"Aha, czyli analogicznie - jeśli nazwę mężczyznę poedofilem, bo chwilę wcześniej zgwałcił dziecko, to naruszę jego dobro osobiste?" za gwalt odpowiada sie we wszystkich cywilizowanych krajach.Aborcja w wielu cywilizowanych krajach jest dozwolona np UK do trzeciego miesiaca.

Gość sfsdffsd
Ktos napisal ze w Polsce pzed 1989 rokiem aborcja byla spolecznei akceptowana. :D Tak jak wiele rzeczy w tamtym okresie pewnie :D

Gość Krystyna Loska
Wiecie co? Ta dyskusja naprawdę jest bez sensu. Jestem przeciwniczką aborcji. Jednocześnie jestem za prawem wyboru. Prawo powinno dopuszczać aborcję, przecież prawdziwi katolicy i tak by się na nią nie decydowali, bo to Kościół na nią nie zezwala (nie mówiąc o kwestii sumienia). Ale nie o tym jest ta dyskusja. Chodzi o to czy gość niedzielny mógł nazwać panią Alicję Tysiąc morderczynią. Nawet jeśli tak uważa autor artykułu to myślę, że powinien się powstrzymać od wyrażania jej publicznie.

Gość sfsdffsd
Aha i nie wierzcie w ta liczbe nelegalnych aborcji. To kolejne klamstwo jej zwolennikow po to zeby ja wprowadzic i miec kolejny argument. W ten sposob argumentowano wprowadzenie aborcji w ielu krajach, w Polsce tez kiedys. Pozniej liczba tych aborcji okazywala sie klamstwem.