Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężatka od 3 miesięcy

Mąż nie chce zabrać mnie na wakacje !

Polecane posty

Najlepiej 800 funtów to wystarczy mi na wycieczke na KANARY, podaj gg to wysle ci numer konta hehehe

Gość i to i to
twój mężulek to ci niedługo na jedzenie zacznie skąpić HAHAHA :D:D

Gość i to i to
dobrze przesle ci 500 kupisz sobie w koncu swoj WYMARZONY APARAT CYFROWY BUACHACHA :D

Gość qqqqqqqqqqqr
niedługo zacznie jej sępić na tabletki antykoncepcyjne ;)

Gość i to i to
niedługo się znowu na Mauristius planuje wybrać (a dokłądnie mąż mnie zabierze :D ) to jak chcesz to wyślę ci pocztówke, zobaczysz sobie jak tam jest ładnie :D

Gość mi tez by bylo szkoda wydac
pieniadze na takiego pasozyta za robote sie wez to bedziecie mieli na wakacje szmato dziwie sie ze w ogole cie toleruje i utrzymuje takiego kleszcza a ty nierobie jeszcze masz pretensje ze na wakacje cie nie zabierze ciesz sie ze ci zrec daje bo ja bym nie byl taki dobry

Nie na aparat ty głupia cipo, apatarów mam 2, mówiłam, NA WAKACJE !!! Czytac nie potrafisz ty debilko jedna...??? A teaz mi dupy nie zawracaj bo bede Na Wspólnej oglądac hehehee

Ale on kocha ze ja nie pracuje !!!!!!! I co wy na to głupie matoły ??????? hehehe

Gość i to i to
ty kurwo jedna sama stul pysk i przestan zasmiecac kafe twoimi durnymi postami idz agladaj na wspolnej poki jeszcze masz telewizor buachacha :D:D

Gość pivonka
kim ty jestes do huja pana zeby innych wyzywac !! idz se baranka strzel bo ci bije albo idz podliz sie do mezusia to moze pojedziecie na wakacje jak sojki za morze polecialy :D

Gość i to i to
niedlugo przestanie ci za kablowke placic BUACHACHACHA glupia kurwo jedna szmato, matole :D:D

Gość i to i to
wysłac ci ta jebaną pocztowke z tego AMuritius czy nie? Nie stać cie żeby pojechac to sobie chociaż zobaczysz jak tam jest :D

Hehehe głupia cipa głupia cipa jesteś ze aż śmierdzi hehehe Idz głupia krowo gnój rozrzucać lepiej, bo tylko do tego się nadajesz !!!!!! heheheh Zazdrość ludzka nie zna zranic, chwalisz sie wakacjami ze byłas ja tez byłam, 2 razy na KANARACH i raz na Krecie głupia cipo. Nudze sie w domu i powiem ci kretynko ze sprawia mi przyjemnosc wyśmiewanie się z takich cwaniar jak ty, hehee

Lubie to jak sie nudze poczytac sobie kafeterie, ale jak trzeba to wyśmiac gnojówy ze wsi zabitej dechami hehee

Gość pivonka
zakoncz kurwa ten temat bo nudna sie robisz i kafe zasmiecasz zamiast tu pisac to z mezem pogadaj tylko on ci moze pomoc nikt inny tu nic nie wskórasz

No to w końcu jak tego męża przekonac do wakacji ?? :D

Gość i to i to
mój mnie zabiera przynajmniej 4 razy do roku glupia pizzzdo :D Możesz sobie pomarzyć o tym jedynie hehehe CZARNUCHY W ANGLII BUACHACHA TANIA SIŁA ROBOCZA :D RUMUNII PRZYJECHALI ZEBRAC DO ANGLII HEHEHEHE Moj maz chetnie takich murzynow zatrudnia jak twoj maz, bo im duzo placic nie trzeba HEHEHEHEHEHHEHEHE Mi tez sprawia przyjemnosc wysmiewanie sie z takich bidulek, ktore groszem nie smierdzą, a wydaje im sie że maja chuj wi ile:D Tylko na wakcje do grecji już nie ma A TO ZONK :D:D

pivonka wiec po co to czytasz??? Kolejna debilka pojebana !!!!!!! Wynocha stąd !!!!!! heheheh

i to i to Kocham CIE !!!!!! Jesteś taka sama wariatka jak ja i też kłamiesz jak z nut, heheh. Kocham jak sie do mnie mówi cipo pizdo itp :D A ty nie lubisz???

bo nie byłam nigdzie w tym roku, moje słowa, moja prawda !!!!!!! ble ble ble !!!!!!!!!!!!!

Gość i to i to
Napisz cos mądrego :D Przeslac ci ta pocztowke? :D

Gość i to i to
możesz iść sobie na trase i zarobić na wakacje BUACHACHACHA :D

Gość pivonka
wez kurwo odjeb sie ode mnie i mnie nie wkurwiaj mezus ci nie dogadza widac nie to co moj slodziaczek wspanialy a wakacje to mam na pstrykniecie palca glupia krowo :D

Gość lucy z siodmego nieba
autorko jestes chora.

COŚ mądrego !!! Może być ? A po co mi pocztówka? A gdzie to jest dokładnie to AMuritius? Mieliśmy teraz lepiec na Fuerteventure, ale on jest skąpy jak nie wiem co Faceci to śmieci hehehhe

Lucy od razu chora !!! Nie wolno komuś wmawiać choroby tu fajfusko jedna !!!heheh

Gość i to i to
tam gdzie ty nigdy nie będziesz :D Za 800 funtow to tam moze psa utrzymasz przez 3 dni BUACHACHACHA :D:D:D

Gość lucy z siodmego nieba
do "mężatka od 3 miesęcy": skończyłaś chociaż gimnazjum zaocznie?