Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grizelldaaaa

Kafe mamy, jakie wy jesteście smuuutneeee ...

Polecane posty

Gość Gryziu napiszę ci tak...
... kiedyś byłam tak soamo beznadziejna jak ty, obecnie staram sie o drugie dziecko! i szczęściem cholernym mnie to napawa! au revoir

Gość ech co z wami mamuski
nic nie cofam podszywku:P czyzby zabolało?:D :D

Gość ell lee
- Dlaczego chce się pan rozwieść z małżonką? - Więc, wysoki sądzie, poznałem ją, oświadczyłem się, potem był ślub, syn nam się urodził, ochrzciliśmy, potem jakoś urodziny były moje, potem teściowa mi zmarła, potem lepszą pracę dostałem, potem żeśmy mieszkanie sobie kupili, syn do przedszkola poszedł, dostałem awans, podwyżkę, kupiłem samochód, przeprowadziliśmy się znowu, dziecko do pierwszej komunii poszło... - No, to wygląda na wyjątkowo udane pożycie małżeńskie, skąd wniosek o rozwód? - No bo, wysoki sądzie, ostatnio jakoś żadnej okazji większej nie było i małżonkę żem na trzeźwo zobaczył...

podszyfku nic nie cowam, bo jak cowne, to stukne w dzewo za mnom!!!

no dobre ale sie sozmnialam cha-cha

Gość no domowe mamusie
rozpoczęly szturm :classic_cool:

Gość fryyytka
Podczas meczu piłkarskiego, siedzącego na trybunach malucha zagaduje mężczyzna siedzący obok: - Przyszedłeś sam? - Tak, proszę pana. - Stać cię było na tak drogi bilet? - Nie, tata kupił. - A gdzie jest twój tata? - W domu, szuka biletu.

Gość no domowe mamusie
ja tez chce szturmowac, a co szturmujemy? nie wazne to szturmujmy!!!

Gość fryytka
Nowy Jork, Central Park. Małą dziewczynkę atakuje pitbul. Podbiega młody mężczyzna i unieszkodliwia psa. Obserwujący całe zajście policjant podchodzi i mówi: - Jest pan bohaterem. W jutrzejszych gazetach napiszą: Nowojorczyk uratował życie dziecku! - Ale ja nie jestem z Nowego Jorku... - Nie szkodzi, będzie: Bohaterski Amerykanin uratował dziecko! - Ale ja nie jestem z Ameryki... - To skąd pan jest?! - Z Iranu. Nazajutrz w gazetach napisano: Islamski terrorysta zamordował amerykańskiego psa.

Gość fryyytka
Były więzień przechodzi przez granicę i prowadzi rower. Przez ramę roweru przewieszony jest sporych rozmiarów worek. Celnik pyta: - Co pan tam wiezie? - Piasek. - Proszę przejść na bok, zaraz to sprawdzimy. Celnik sprawdza zawartość worka i okazuje się, że rzeczywiście w środku jest tylko piasek. Sytuacja powtarza się kilka razy dziennie i za każdym razem zawartość worka jest identyczna. Pewnego razu celnik nie wytrzymuje i mówi: - Ja pana znam. Wiem, że pan coś przemyca. Nie wiem tylko, co to jest. Daruję panu wszytko, tylko niech pan powie, co pan przemyca. - Rowery - odpowiada recydywista.

Gość fryyytka
W lesie postanowiono zbudować toaletę. Po zbudowaniu zebrał się cały las i wilk mówi: - Kto zniszczy tą toaletę ten ją odbuduje. Na następny dzień wilk widzi wybite okno i po chwili jest zbiórka całego lasu: - Kto wybił szybę? -pyta. Wychodzi zajączek i mówi: - Niby ja, niby nie ja ,no bo to było tak: Siedziałem sobie, przyszedł niedźwiedź, usiadł na mnie i potem się mną wytarł a jak zobaczył że to ja, to wywalił mnie przez okno. Wilk kazał niedźwiedziowi naprawić okno. Na następny dzień sytuacja się powtarza, niedźwiedź naprawia okno. Trzeciego dnia wilk idzie, patrzy a cała toaleta rozwalona. Zarządza zbiórkę: - Kto rozwalił toaletę? -pyta Wychodzi jeż: - Niby ja niby nie ja...

Gość a moze jakiś dowcip
o matkach-Polkach?:D

Gość do gryzeldy
mimo ze mam 20 lat to napewno kobieto nie bede brała z Ciebie przykładu. skoro taka wyzwolona jestes z okowów macierzynstwa to nie musisz sie tak z tym obnosic. poza tym co bedziesz wspominac na stare lata?? kto do ciebie przyjdzie?? z kim podzielisz swoje mysli? teraz masz to gdzies ale pomysl o przyszłosci. no chyba ze wolisz dom starcow

hihi dom sarcow, z takim podejsciem to nawet znajomi ja kopna w tylek....a pozniej to pewnie latwo bedzie trafic ups kawaly super:)

Gość ale zauwazcie ze w domach
starców w wiekszosci przebywaja osoby, ktore mają swoje dzieci.:P

Gość a gryzia
miec dzieci nie bedzie...czyli co?? rozpłynie sie????

Gość wy tez sie rozpłyniecie
bo przeciez dziecko nie przejmie waszego umysłu:P:P:P

Gość Lubię takie topiki
zawsze można poczytać wypowiedzi sfrustrowanych mamusiek.

Gość kazdy
mowi o tym czego mu brakuje...

Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: - Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne? - Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą. - Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym? - Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. - A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? - Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. - A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? - Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić. - Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? - Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. - Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział. - Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: - O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. - Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "MAMUSIU". ;)

Gość normalnie wzruszylam sie
😴

Gość a to co pewnie
jakas mamusia ułożyła:p

ja znam tylko dwie kobiety,ktore twierdzą,że nie chcą dziecka,ale żadnego mężczyzny,który nie chce w przyszłości zostać tatusiem.Jedna z tych kobiet to moja przyjaciółka z czasów licealnych a drugo to koleżanka z pracy,która w tym roku skończyła 40 lat i stwierdziła,że jest za stara na dziecko a poza tym nie ma odpowiedniego kandydata na tatusia dla tegoż dziecka.Jeśli kobieta mówi,że nie chce dziecka to niby dlaczego mamy jej wmawiac,ze jest wyrodną kobietą? jej osobista sprawa.Lepiej nie mieć dziecka niż mieć i nie potrafić sobie potem wszystkich obowiązków poukladać jakoś sensownie.A zaniedbane to bywają tez kobiety,które dzieci nie mają.Na to zaniedbanie to nie ma reguły