Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantico80

co kupić Xsara Picasso czy C5?

Polecane posty

Gość romantico80

hej temat ten adresuje do tych którzy mają jedno z wymienionych aut i którzy mogą coś mi powiedzieć, jak ich auto się sprawdza.

Gość na taką taniochę żadna
z kafeterii nie poleci :classic_cool:

Gość spioszek
kup se Xsara Picasso, mi się wydaje ze lepiej wygląda niz C5, ogólnie jak chcesz osiągi to musiałbyś poczytać na lepszej stronie niż kafeteria, albo iść do salonu, tam Ci wszystko powiedzą. Tu masz linki, oby dwóch www.citroen.pl/citroen-xsara-picasso-w-szczegolach/ www.citroen.pl/citroen-c5-w-szczegolach/

Gość C5 są wypasik
jak na mój gust :-) wyjątkowo piękne jak na citroeny

Gość generalnie to citrony są ładne
ale to kupa szmelcu, francuskiego szmelcu. Jedynie co z francuskich rzeczy jest dobra to milośc francuska...;-)

Gość julosia
"spioszek www.citroen.pl/citroen-c5-w-szczegolach/ " generalnie to właśnie C5 nowe jest najładniejszym citroenem. jest też najlepszym pod wieloma względami francuskim autem.

Gość julosia
a francuskie auta to wcale nie szmelc i mało wiesz o tym co francuskie ;)

Gość moniqqqq
" spioszek kup se Xsara Picasso, mi się wydaje ze lepiej wygląda niz C5, ogólnie jak chcesz osiągi to musiałbyś poczytać na lepszej stronie niż kafeteria, albo iść do salonu, tam Ci wszystko powiedzą. www.citroen.pl/citroen-c5-w-szczegolach/ " ogólnie to polecam C5 choćby z powodu wyglądu i nowszej technologii. a tak ogólnie to jest śliczny :)

Gość moniqqqq
"spioszek kup se Xsara Picasso, mi się wydaje ze lepiej wygląda niz C5, ogólnie jak chcesz osiągi to musiałbyś poczytać na lepszej stronie niż kafeteria, albo iść do salonu, tam Ci wszystko powiedzą. www.citroen.pl/citroen-xsara-picasso-w-szcze golach/ " a to jest już stare, nie podoba mi się i co to za nazwa Xsara Picasso...

Gość wandziola
"moniqqqq " spioszek kup se Xsara Picasso, mi się wydaje ze lepiej wygląda niz C5, ogólnie jak chcesz osiągi to musiałbyś poczytać na lepszej stronie niż kafeteria, albo iść do salonu, tam Ci wszystko powiedzą. www.citroen.pl/citroen-c5-w-szczegolach/ " ogólnie to polecam C5 choćby z powodu wyglądu i nowszej technologii . a tak ogólnie to jest śliczny " no raczej, że ten!

Gość tylko C6
🖐️

Gość a może kanapka z dzemem
Siostra ma C5 Jest zadowolona :)

niby citroen francuskie auto ale jest naprawdę bardzo dobre pod wszystkimi względami

Xara to taka żaba, ale C5 ma to coś..., ma klasę i styl :) Ale to tylko moje skromne zdanie:)

Gość tajaf
wandziola "www.citroen.pl/citroen-c5-w-szczegolach/ " ogólnie to polecam C5 choćby z powodu wyglądu i nowszej technologii . a tak ogólnie to jest śliczny no raczej, że ten!" absolutnie i bezdyskusyjnie

Gość aaadka
www.citroen.pl/citroen-c5-w-szczegolach/ piękny, piękny! ten C5. chociaż wolę starą 911

Gość aaadeeek
www.citroen.pl/citroen-c5-w-szczegolach/ tylko C5 jeśli francuz

Gość alkaxyz
szmelc szmelc szmelc

Gość kempe
>>aaadeeek www.citroen.pl/citroen-c5-w-szczegolach/ tylko C5 jeśli francuz