Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coctail damour

Jak go sprowokować

Polecane posty

Gość Coctail damour

Moje kochanie jest bardzo nieśmiałe.. A ja mam potrzebę.. Nie chcę wychodzić z inicjatywą pierwsza no bo wolę jak to facet prowadzi.. Chce mu podziałac na zmysły tak zeby w koncu tez "tego" chcial i do tego dążył. Ale jak?

Gość to istotne dla sprawy
ile macie lat? jestes dziewica a on prawiczkiem?

kuszącą bielizną :) zmysłowymi perfumami:) ruchami prowokacji....:)tańcem...pocałunkiem...wzrokiem:) słowami:)

nie no musisz coś odsłonić , pokazać żeby nabrał wielkiej ochoty i te spojrzenie zniewalające ,mówiące tylko o jednym.i mało mów pokazuj to ciałem zmysłowo.

Gość rewdsf
Trzeba bylo sobie wziac pewnego siebie faceta, a nie niesmialego. Nie mialabys takich problemow.

Gość Coctail damour
Ja jestem 19letnia.. Dziewica:) kompletny brak doswiadczenia. On starszy, po 2letnim zwiazku, raczej rozprawiczony, nie wiem,bo go bardzo pesza rozmowy o 'tych' sprawach. Ja mimo braku doswiad jestem bardziej otwarta.. Nie wstydzilabym sie powiedziec ze jestem gotowa/dojrzala na seks no ale on unika tego typu rozmow. Podczas namietnych pocalunkow przyciskalam sie do niego jak najblizej, wkladalam reke pod koszulke i delikatnymi ruchami przesuwalam palcem wzdluz kregoslupa. A on nic..

Gość Koszałkowa
Już jestem :)

ja bym go rozebrała...zatkała mu paluszkiem usta...powiedziała...ciiiiichutko:) i nic by nie mógł powiedzieć :) sam by się skusił gdybyś zaczełą go całować i dotykać wszędzie....

Gość Koszałkowa
no tez mam problem... bo jutro jest dzień chłopaka, a ja kompletnie nie mam pomysłu co zrobić. No i mój TŻ nie jest prawiczkiem ani ja dziewicą

ciekawe czego się boi ,kobieta podana na tacy.

Gość Coctail damour
Hi hi.. Ciekawe jakby zareagowal jakbym tak go nagle rozebrala xd mam wrazenie ze nie wiedzialby nawet o co chodzi. Ten weeken spedzimy wspolnie, sami.. W jednym pokoju.. Ale na osobnych lozkach (wlasnie mi to oznajmil)

Jak się boi to masz przerąbane Bojący się facet-jezzu gdzie tacy jeszcze się uchowali;) przejmij incjatywe,posmyraj go po kroku-to już powinno dać mu do myślenia,że coś chcesz...

lepiej nie mówić że chcesz bo go spłoszysz .po prostu rób to zachęcaj go bardziej prowokująco ,niedwuznacznie jeśli się wycofa znaczy że ma wielki problem o którym ci nie powiedział.

Gość Coctail damour
Dop i tu problem! Jak to zrobic.. Chce go zachęcić ale nie spłoszyć. Nie wiem, moze ma jakis kompleks. Ale ja go akceptuje takim jaki jest.. Moze miec nawet te 10cm.. Dla mnie najważniejsze jest uczucie, chociaz jak juz pisalam wczesniej. Mam potrzebę. No ale sama natura w koncu. Dodam ze on bardzo mnie szanuje,dba o mnie, troszczy sie.. No ale denerwuje mnie ten brak zainteresowania seksem z jego strony.. Ja bylam inicjatorka pierwszego pocałunku..

Gość Pamiętaj dziewczyno
Pewne mądre przysłowie ludowe, odnoszące się do TYCH spraw: Nieważne jaki samochód ważne jaki kierowca.

i tu się kłania zaufanie on, podejrzewam ze nie ma do ciebie w 100% .na bank .faceci zazwyczaj nie otwierają się tak ot po prostu , do nich trzeba dotrzeć .jeśli to ci się uda to go masz .

Gość Coctail damour
A Koszalkowa.. Ja zawsze marzyłam o wspólnej kąpieli. Wiesz.. Duzo piany, świeczki, romantyczny nastrój.. Ładne zapachy.. Moze wykorzystasz to?

Gość Coctail damour
Tak, zaufanie.. Co jakis czas wtrąca ze go pewnie kiedys zdradzę, bo jestem atrakcyjna (on troche mniej..) ja nie wiem, co mu w ogole w tej główce siedzi.. Faceci sa jacyś dziwni..

Albo facet wciąż jest prawiczkiem, albo ma jakieś problemy (z rekcją, małego penisa, itp), albo wiedząc, że jesteś dziewicą, myśli że nie jesteś gotowa na seks (ani na erotyczne pieszczoty), albo jest koszmarnie nieśmiały. :( P.S. Powiedz mu w żartach, czy chce poznać datę, kiedy straciłaś dziewictwo. Jak od (mocno) zdziwiony powie, że tak, to podaj mu datę "3 października 2009 roku". :)

Gość Coctail damour
Napisalam wprost ze wolalabym wspolnd lozko.. Ciekawe co odpisze.. Casanova, dobre. Ale on nawet nie chce slyszec o moim dawnym zwiazku, na imie bylego chlopaka reaguje jakby kto go wrzatkiem oblal i zaznacza ze nie chce nic wiedziec

Gość gizzmo
naszczekaj

Gość Coctail damour
Chyba zaczne odkladac ze stypendium na wibrator. Czy dlugo mozna pociągnąć w zwiazku na takim urządzeniu?

Gość Coctail damour
Chyba zaczne odkladac ze stypendium na wibrator. Czy dlugo mozna pociągnąć w zwiazku na takim urządzeniu?

Coctail - ale ja nic nie napisałem na temat Twojego byłego chłopaka! Ja tylko chciałem, żebyś Ty nietypowym żartem przemyciła mu wyraźny sygnał, że masz ochotę na seks z nim. Coś mi się widzi, że on jest prawiczek z jakimś mankamentem (mały penis?). Pytałaś się go o przeszłość seksualną? Czy uprawiał seks z byłą? Pewnie unika tego tematu - bo nie uprawiał! I wcale do tego nie dążył (dlaczego? Ukrywa jakiś problem!)

Gość moze ja jestem staroswiecka
ale ja dzewica nie chciałabym prowokować faceta do tego perwszego razu,to byłoby ponzej mojej godności

faceci nie są dziwni oni chcą wiedzieć no i niby są prości. jak pisałem zdobądź GO,jego umysł a możliwe że to będzie ten jedyny . i okaże się najlepszym jaki mógłby się trafić. nic nie jest proste i czasami trzeba się nagimnastykować .

Gość Coctail damour
Ja wiem Casanova, ale chcialam zaznaczyc ze jesli tak nagle zaczne o dziewictwie to moze sie przestraszy ze chce wyciągać jakies brudy z przeszłości. Nie wie ze jestem dziewica..nawet nie wiem czy sie domyśla czy nie. I prawdę mówiąc, juz nie mam chcicy..

Gość Coctail damour
A Dop chyba masz rację.. Wszyscy sie seksia na lewo i prawo, moze on chce czegos wiecej.. Jest wrażliwy. Zwracam honor xd