Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coctail damour

Jak go sprowokować

Polecane posty

Gość Coctail damour
Podszywko dobre xd ale takie peniski to raczej tylko przy chromosomkach xxy.. A moj mężczyzna raczej zmutowany nie jest.. A poza tym takie rzeczy to bardzo rzadko.. Mam bynajmniej taka nadzieje. ja juz chyba wiem o co chodzi.. Starszy brat mnie dzisiaj poinformował ze słyszał jak nasza mama robila wykład ukochanemu.. "bo łucja jest taka wrażliwa i delikatna..." i byly jeszcze drobne sugestie zeby dziewczynce przypadkiem krzywdy nie zrobic.. Bo to zostawia potem ślady na psychice.. Icebreaker szczerze współczuję.. Chociaz ja nie bzykam juz 19rok i nawet sie na to nie zapowiada.. I moge miec tylko pretensje do siebie bo to mi bardzo zależało na dobrych kontaktach między Nim a moja mama..

Gość Coctail damour
O rety. Okazało się, że mój facet posuwa moją mamę! Nie o takie kontakty mi chodziło. :(

Gość Coctail damour
Podszywko.. 5 za wyobraznie

Gość karolcia14151216
Cześć . Chciałabym sprowokować mojego chłopaka do erotycznych pieszczot ale nie wiem jak jak to zrobić . Liczę na pomoc ; ))

ale wy macie problemy z zaciągnięciem facet do łóżka !!! Co za faceci są .Chyba za często sobie walą przed kompami i nie mają ochoty na żywą istotę Normalnie wystarczy że partnerka pocałuje namiętnie faceta z języczkiem , ,skieruje swoją rękę na rozporek a on zaczyna robić jej palcówkę , wyciąga nawet przez stanik piersi i zaczyna się nimi bawić Po chwili ona sie podnosi i go rozbiera lub rozbiera się sama lub on zaczyna tez się rozbierać i już wszystko idzie naturalnym rytmem

Gość polok
nie wiem co ty masz za faceta ale moze on jest gejem i zebys pozniej nie plakala ze cie nie zaspokaja :/