Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karo8787

jak myslicie napisac mu zyczenia?

Polecane posty

Gość srala kaczka dojaczka
nie na huj

zalezy jakie mieliscie relacje pomiedzy soba :) i jak sie skonczyl wasz zwiazek :) moj poprzedni zwiazek skonczyl sie nie zaciekawie, wiec ja bylemu bym nie wyslala zadnej wiadomosci . tez zalezy czy macie teraz dobry kontakt ?

Gość rtrt
dobra ,to napisz tu to Ci przejdzie❤️

ale moze dziewczyna chce cos dalej z nim krecic ;> ? i dalej z nim byc ? Karo8787 powiedz nam . chcesz z nim dalej byc czy jak ? czy poprostu masz dylemat czy napisac czy tez nie ?

tzn od miesiaca nie utrzymujemy kontaktu, ale skoro mowice ze mam mu nie wysylac zyczen to nie wysle. Pozdrawiam

to w sumie lepiej bedzie dla Ciebie jak nic mu nie napiszesz . Powstrzymaj sie . Pokaz mu ze nie zalezy ci na nim . to najlepiej dziala . Chociaz wiem ze to jest trudne . Najlepiej sie do niego nie odzywaj i czekaj az on cos napisze . Ja tak mialam kiedys . Zalezalo mi na chlopaku bardzo dlugo nawet po naszym rozstaniu. I gdy w koncu zobaczylam ze rzeczywiscie ma mnie w dupie to sobie odpuscilam , i zapomniala. Trwalo to ze 2 miesiace . I wyobraź sobie ze po dwoch miesiacach sie odezwał do mnie . teraz juz minelo pół roku i teraz chce do mnie wrocic . Ale juz jest za pozno . Juz go nie daże żadnym uczuciem .