Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającaaaaaa

Czy to możliwe... !! help

Polecane posty

Gość pytającaaaaaa

Moj chlopak zrobił cos neizgodnego z prawem nie wazne co, bo wiem ze pojawiłyby sie tu takie pytania. Mianowicie gdy poszedł na komende policjant spisał zeznania itp i powiedział ze ma zapłacić 400zł za szkody czy cos takiego. No i nie dał mu konkretnego terminu.. No i dzisiaj przyjechali do niego i powiedzieli ze ma zapłacić do konca tygodnia bo jak nie to pojdzie na 21 dni do aresztu a czy tak grzywna go nie ominie.. No i moje pytanie brzmi czy moze to być prawda czy moj chłopak ma wyobraźnie?

Gość z tego co wiem to powinien
dostac jakis papier zeby bylo pokwitowanie zaplaty. a wyobraznie rowniez moze miec.

Gość rtyr
a potem ,to tylko prostu

Gość pytającaaaaaa
wiem ze powinien dostac pokwitowanie ale zgodnie z art. 25 kw o ile mnie pamiec nie myli to moze ,, dostac,, areszt do 30dni. O ile nie będzie egzekucji przez komornika.. i jesli kwota jest wyższa niż 500zł to moze uchylic sie od aresztuw ykonując prace społeczne. Z tym ze komornik do niego nie zapukał a zapukali policjanci ..

Gość z tego co wiem to powinien
ale kary nie wydaje policja tylko sad.powinien miec sprawe i dopiero sad ustala grzywne czy areszt lub jedno i drugie.