Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przybita i rozbita

Nie radzę sobie.

Polecane posty

Gość Przybita i rozbita

Tak, nie radzę sobie, ze szkołą, ze sobą z nauką, ze zdrowiem. Jestem beznadziejna. A jakgorsze jest to, że się tak tym wszystkim przejmuję.

Gość MysleZe
najwazniejsze to sie nie poddawac

Gość Zły_On
Dwa czy trzy dni temu też byl tu tez taki jeden. Nie radzil sobie z nauka i podobnież stale jęczał coś o "sznytach". Znajdź go i mozecie sobie podac rece :P

Gość Przybita i rozbita
Przyczyną jestem ja. Ostatnio prawie codzinnie płacze, ale w ukryciu, bo jak ktoś z rodziny zobaczy, że płacze to na mnie wrzeszczy, a ja jeszcze bardziej się dołuję. Chciałabym być silna, ale nie umiem.

Gość kochana zwolnij
nie musisz aż tak bardzo się starać... jeśli życie zaczęło cie przerastać zwolnij, bo się wykonczysz. Ustaw priorytety a rzeczy mniej ważne niech poczekają aż będziesz w lepszej formie.

Gość Przybita i rozbita
kochana zwolnij ====> Chciałabym, ale nie mogę, zawsze było tak, że wszystko wiedziałam, a teraz? Kiedyś byłam wzorem, może ideałem dla niektórych, a teraz? Jak mam być inna? Jak muszę być najlepsza. Wiem, że nie tędy droga, ale nie umiem sobie z tym radzić.

Gość kochana zwolnij
nie musisz być najlepsza, musisz być szczęśliwsza ten świat to wieczna pogoń tylko za czym zastanawiałaś się kiedyś nad tym nad wartościami co tak naprawdę ma wartość i co ma prawdziwą wartośc dla ciebie czy rzeczywiście to, by być najlepsza? skoro to cię przerasta i nie dajesz rady to jaka w tym wartość zwolnij, pomyśl, przewartościuj... świat poczeka a psychikę łatwo zniszczy idź na spacer (jutro) popatrz na drzewa, ptaki niebo i pomyśl dokąd zmierzasz bądź dobra dla siebie nie jestem jakaś nawiedzona i wiem, że ci trudno ale czasem właśnie głębokie zastanowienie nad wartościmi, nad celem i sensem życia pomaga

Gość Przybita i rozbita
Spróbuję. Dziękuję Ci za rady, ale nie umiem sobie z tym poradzić. Być najlepsza, być szcześliwa, dziękuję Ci.

Gość 29.09.2009 2147 zgłoś do u
21:47 [zgłoś do usunięcia] kochana zwolnij-----------> WoW!!! świetna/y jesteś.Gratulacje za światłość umysłu👄🌻

Gość Przybita i rozbita
Nie wiem już, co robić.

Gość Przybita i rozbita
.

Gość zrób sobie palcówke
bedzi ci lepiej

Gość gjzyh
ale ile masz zlotko lat??

Gość Przybita i rozbita
Niedługo 17.