Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serduszko631

Fokus RF+

Polecane posty

Gość serduszko631

jestem po 50 tce czy zabiegi metoda fokus sa skuteczne mialam w nie dlugim czasie poddac sie zabiegom ale mam pewne obawy sledzilam dzisiaj forum i zdania na ten temat sa zle czy rzeczywiscie nie warto pytanie do kobiet juz po zabiegach czyli liftigiem twarzy metoda Fokus RH+

Witam, jestem po 3 zbiegach focus rf w Gdyni ( Skwer Kościuszki tel 512 176 236 p. Małgosia) i już widzę efekty :) a przede mną jeszcze 2 kolejne. Trafiłam na 2 sympatyczne Panie które bardzo profesjonalnie podchodzą do wyzwania jakim jest odmłodzenie twarz za całkiem przyzwoitą cenę, aha i jest to gabinet autoryzowany tzn wpisany na listę jedynego przedstawiciela focusa na Polskę, czyli sprzęt na którym są wykonywane zbiegi jest oryginalny a nie jakiś tam chiński produkt. wybieram się też na serię zabiegów na pośladki, trzeba je trochę podnieść bo grawitacja za bardzo już działa a jak się ma 48 lat to jeszcze trochę można powalczyć:) lepiej coś robić i korzystać z technologii niż załamywać ręce przed lustrem:):):):) powodzenia wszystkim