Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość źle mi z sobą

Chciałabym być osoba pozytywną

Polecane posty

Gość źle mi z sobą

Niedawno uświadomiłam sobie,że nie umiem sie cieszyć.Nie odczuwam radości,jak cos mi się uda to czuję ulgę bądź satysfakcję.Nie cieszą mnie takie rzeczy jak kiedyś:to,że świeci słońce,że jest pięknie.Nic mnie nie obchodzi za bardzo,na niczym mi nie zależy,nic mnie nie ekscytuje.Ciężko mi powiedzieć o czym marzę.Wydaje mi się,że wcale nie byłoby mi żal umrzeć.Nie wiem czemu tak jest,ale chciałabym żeby tak nie było

Gość wyssany5
może jesteś neurotykiem i twoim postępowaniem kieruje podswiadoma chęć uniknięcia dręczących cię nadmiernych lęków , których mogłeś nabawić się w dzieciństwie

Gość latte_
A może po prostu obecnie nie ma czegoś co sprawia Ci radość? W momencie kiedy brakuje nam pasji, uczuć.. Wszystko staje się jakby mdłe. Proponuję Ci coś zmienić, zrobić jakiś krok do przodu. Choćby miała to być bzdura - kurs salsy czy karnet na fitness. Naprawdę działa :)

Gość obuchem w łeb
Masz niedoczynność tarczycy.

Gość obuchem w łeb
zjebałem sie na fioletowo

Gość źle mi z sobą
Ogólnie nie jestem szczęśliwa,nie jest tak,że brakuje mi czegos konkretnego do szczęścia,tylko po prostu nic mi nie potrafi go dać.Może to depresja....Okazało sie,że ludzie z zewnątrz to widzą,że tak naprawde ciagle jestem smutna.Może zdolność do cieszenia się ze zwykłych rzeczy straciłamrazem z beztroską dzieciństwa....A może dlatego,że nie ma miłości w moim życiu,nie tylko do faceta,jakiejkolwiek

w moim przekonaniu, poczucie szczescia nie jest uzaleznione od konkretnej rzeczy czy osoby, tego nikt nam nie daje ani tez nie moze zabrac. to jest nasze nastawienie do zycia i swiata. bycie pozytywnym to jest WYBOR. osobiscie czuje sie szczesliwa, gdy dokonuje dobrych wyborow i wiem, ze podazam we wlasciwym kierunku.

Gość no to zapraszam na wątek
Pozytywne myślenie i ciebie xoxoxo i ciebie źle mi z sobą od ciebie szczęście zależy ;)merkaba powinien ci zrobić wykład;) od razu poczułabyś się lepiej

Gość echhhhh szkoda gadac
mam dokladnie tak samo, nic mnie nie cieszy, zyje byle przezyc kazdy dzien, otoczenie widzi ze jestem smutna ale kazdy mowi: przejdzie albo nie przesadzaj albo mloda jestes i taki humor? Nikt nie rozumie ze jesli sie mysli tak negtywnie to takie gadanie doluje jescze bardziej :(:(:(

nie wkręcajcie sobie depresji smutaski prosze was:( mi też leje za oknem jak cholera i mam podły nastrój to sezonowe przez brzydka pogodę ;) herbatka z rumem np i humor(zawsze nie wiem czy poprawnie chumor czy humor sorki;)) od razu lepszy

Gość echhhhh szkoda gadac
bewitched - tyle ze to nie jest tak ze nagle to przyszlo, bo jesien, bo deszcz, bo ponuro... nic nie cieszylo mnie rowniez kiedy slonce swiecilo, nic mi sie nie chce, mam 22 lata i zero radosci z zycia, czuje ze sie cofam zamiast isc do przodu, nawet nie wiem czy przyjaciele sa przyjaciolmi... :(

czy poswiecilac czas, na to zeby sie poznac, czy moze jestes tylko produktem wlasnego otoczenia?

Gość andzelikkka
o rany!wlasnie sobie pomyslalam ze byc moze ja jestem produktem wlasnego otoczenia??jak to rozpoznac?

szczerze sobie odpowiadajac na pytanie, czy motywem mojego dzialania( decyzji) jest chec polepszenia siebie, czy tylko plytka potrzeba zainponowania innym lub spelnienie ich wypowiedzianych lub nie, wyobrazen na moj temat.

Gość też chciałabym
próbuje, ale nie udaje mi się :((

Gość jak sie chce to można prawda
poszukajcie sobie trochę info o PM w necie i poczytajcie nawet żeby chwilkę

Gość co znaczy ten skrot
co to jest PM?

Gość Pozytywne Myślenie skrót PM
matołku nie umiesz się domysleć po pierwszych literach dzieci neo masakra

Gość gość
Nic prostrzego. Wystarczy chciec ;) www.kaminskadorota.pl