Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martadella1978

Worki, cienie pod oczami - jak najlepiej zlikwidować?

Polecane posty

Mi się wydaje, że pokutuje w nas ciągłe przekonanie o tym, że głupio się o coś zapytać. Chyba to ze szkoły się bierze, że boimy się nauczycielowi zadać pytanie i nie uczymy się tej umiejętności. Okolica oczu jest na tyle delikatna, że lekarz powinien przejść szkolenie w zakresie ostrzykiwania tych miejsc. A skoro przeszedł, powinien mieć potwierdzenie :) Ja bym się nie bała zapytać. Z resztą tak samo, jak o właściwości kwasu - czy gładki, ile efekt się utrzyma, czy uczula, czy jest dobrze oczyszczony, czy ma środek znieczulający w składzie. Warto za wczasu zrobić taki wywiad, zamiast potem się dziwić, że coś poszło nie tak. Chociaż przy kwasie plus jest taki, że podaje się enzym hialuronidazy, który go rozpuszcza i po problemie.

karaa8 zgadzam się z tym co napisałaś, kto pyta nie błądzi a chyba każda z nas chciałaby żeby efekt był jak najdłuższy i najładniejszy, Grazka32 kiedy masz wizytę u lekarza?? napisz proszę jak wyglądała i co Ci powiedział lekarz aaaa i jaki kwas hialuronowy wybrałaś??

Gość grażka32
Jeszcze nie wybrałam bo muszę trochę poczekać niestety do dr. Sankowskiego kolejki są spore, ale myślę że warto poczekać bo wiem że to jeden z najbardziej doświadczonych lekarzy w tych sprawach i sam zadecyduje co dla mnie będzie najlepsze.

grażka32, z tymi kolejkami tam w klinice z tego co wiem jest tak że jak komuś bardzo zależy to może wcześniej na zabieg się zapisać, pewnie to trochę więcej kosztuje ale jak się chce to można.

Gość grażka32
Tak, wiem ale ja chciałam tak bliżej wiosny jak trochę cieplej się zrobi, ale mogłam przyspieszyć, jakbym się tak uparła to wiem ze oni potrafią tak zorganizować prace, że można szybciej się dostać.

ja też myślę o tym żeby koło marca/kwietnia zrobić sobie juvedermem dolinę łez :) już nie mogę doczekać się efektu :D

Oj tak, na wiosnę i lato trzeba się przygotować i zaskoczyć innych, ja akurat o ultradźwiękach na brzuszek sobie myślę.

Gość Feelbeauty.eu
Zapraszamy na Forum www.feelbeauty.eu/forum o operacjach plastycznych. 900 dokładnie opisanych tematów .7000 postów. Nie piszemy o bzdurach tylko o konkretnych rzeczach. Kiedyś Ty szukałeś informacji teraz Ty pomóż innym i opisz swoją historię i podziel się swoim doświadczeniem. Denerwowałeś się nie mogąc w gąszczu rozmów dotrzeć do interesującej Cię wiedzy...teraz na www.feelbeauty.eu/forum masz wszystko w przejrzyście ułożonych tematach. Chesz porozmawiać o wszystkim i niczym? Znajdziesz dział dla siebie!