Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbieram denka od słoików

ale jaja - tatuaż

Polecane posty

Gość zbieram denka od słoików

byliśmy dziś ze znajomymi w knajpie, siedząc przy barze gaworzymy. Zaintrygował mnie jeden klient - podchodzi do baru przypakowany Zenek typu kark ,byczek, taki produkt siłowni i koksu ze swoją dziunią. On jakoś tak 23-28 lat, ona 19-23 taka różowe Barbie, blacha lub podobny typ. Zamawiają beer a na jego ręce od nadgarstka aż po łokieć tatoo ... pośród róznych fikołków imię"IWONA". To imię tej lolitki bo tak się do niej zwracał i to nie jakowyś malutki tatuaż lecz kolorowy na szerokość dłoni. już zmierzam do puenty: jak trzeba mięć mózg zlasowany i płaski jak płyta lotniska by wtytatuować sobie imię obenego partnera partnerki? W dzisiejszych czasach,w ich wieku, gdy związki są nietrwałe jak można sobie coś takiego wydziarać w widocznym miejscu? co zrobi jak ich drogi się rozejdą ? przekreśli i na drugiej gałązce drapnie sobie nową panią?

ja w pracy miałam laske której facet wytautuował sobie na łydce całej wielkimi wolami imie Monia!!! maskara nawet nie monika tylko monia poropstu!! straszne ja bym opierdoliła mojego faceta za takie cos:O

Gość gitarra
aaa przerobi iwone na indianina w razie czego :D