Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojixxn

Co sądzicie o Romanie Polańskim? Myślę, że powinni go wypuścić

Polecane posty

Co sądzę? Jest najlepszym reżyserem polskiego pochodzenia. Wolę żeby robił filmy niz gnił w więzieniu.

Gość stefan wszechwiedzący
niech gnije w pierdlu!!! prawo równe dla wszystkich! ze co ? dobry rezyser?! gówno mnie to obchodzi... świeta słowa: "Z wielkim zakłopotaniem i smutkiem obserwuję całą tę sytuację. Dostałem do podpisania list w obronie Romana Polańskiego, którego na pewno nie podpiszę - mówi Hołdys. Dlaczego? Ponieważ istnieje coś takiego jak elementarne poszanowanie prawa i równość wszystkich wobec prawa, zatem ludzie, którzy propagują ten list, powinni puknąć się w czoło. Przy całej mojej ogromnej sympatii dla Polańskiego jako twórcy, przy całym zrozumieniu jego strasznego i niezwykle nasyconego dramatami życiorysu, uważam, że musimy sobie zdawać sprawę, że to facet, który po prostu uciekł przed wyrokiem i przez 31 lat się ukrywał." słowa Hołdysa PEDOFILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!! BLLEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Gość stefan wszechwiedzący
pupa czy jakoś tam... a jakby wsadził fiuta w odbyt twojej coreczce to też tak by ś gadał????!!!! ... bo dobry reżyser.... rozumiem, facet przy kasie, zamydliłby oczka... HIPOKRYTA!!!!!

Ile 13- latek się pieprzy na prawo i lewo i nikt nie idzie za to do więzienia. Mój kumpel jak miał 17 lat to współżył z laską co miała 13 - wyglądała na studentkę, a najlepsze że nawet nie był jej pierwszym....

Gość niejestemżadnąszują
On ma takie pochodzenie polskie jak ja żydowskie hahaha. :( To jakbyś spędził w Izrealu 10 lat i powiedział, że jesteś Żydem. Ale bezsens:( A jak ktoś codziennie chodzi do chlewa to jest krową przepraszam? Ja myślę, że trochę posiedzi, pomyśli nad sobą i tak dalej ... kilka osób coś mu powie... zastanowi się nad Szwajcarią , husarią, polityką , Samanthą G. i tak dalej, a następnie go wypuszczą. No albo chce siedzieć 50 lat.

Gość niejestemżadnąszują
Nad swoją żoną się może zastanowić "Romek". I jej koleżankami. Nad ich dziećmi. Nad wieloma rzeczami. Nad grobem - gdzie chce mieć grób. Takie tam - tak myślę bo nad czym.

Gość antypedofil2
jakis nawiedzony moderator się obudził i kasuje jak leci. Do Twojej wiadomości, moderatorze: W Watykanie dozwolony jest seks z ludźmi, którzy ukończyli 12 rok życia, więc w świetle ich prawa Polański nie jest Pedofilem :). Doucz się a potem kasuj 🖐️

Gość wsiewołod gołodupcew...
co ja myślę a wydac go amerykanom niech go skazą i wsadza do pierdla na 50-lat i bedzie git

Ja uważam że nie powinni go wypuszczać. Niby dlaczego? Przecież zgwałcił 13-latkę, a to jest karalne. Już widzę, co by było gdyby tego czynu dokonał bezrobotny pan Wiesiek spod szóstki. Zaraz posypałyby się gromy. "Wykastrować go! Ukamieniować! Kara śmierci dla zboczeńców!Takie czyny nie ulegają przedawnieniu!"-tak zapewne krzyczałaby chórem znakomita większość społeczeństwa. A nad Polańskim się wszyscy litują "bo to wielki reżyser jest". Bzdura.

Gość do pupa
no i co z tego , że twój kolega bzykał jakąś 13 latkęi za to nie siedzi - takie u nas prawo że cały świat się z Polandu śmieje i naszego wymiaru sprawiedliwości - żaden argument, może ta 13 z którą on się bzykał ten twój kumpel nigdzie tego nie zgłaszała a nawet jakby to w PL by ją i tak olali - prawo jest po to aby chronić takie gl;upie nawet zdeprawowane dzieci przed zboczeńcami i przed nimi samymi - jak tego nie qmasz to źle z tobą - jak np jakas rozpuszczona, zdeprawowana 8-latka zachowywałaby się nawet nie wiem jak prowokująca (co się zdarza a wynika takie zachowanie np z wcześniejszych przeżyć typu molestowanie) to po to jest prawo aby żaden zbokol nie wpychał fiuta tej 8-latce i nie tłumaczył sie potem "bo ona sama chciała" nie jesteśmy zwierzętami chyba ?? A może jednak niektórzy są??

Gość antypedofil2
no kurcze, ciągle czekam na jakąś polską, solidarną inicjatywę, wręcz hasło w stylu: idziemy z pochodniami na Watykan! Tylko dlaczego mam dziwne wrażenie, że jednak się nie doczekam? :P🖐️

ja bym go wsadzila. Gowno mnie obchodzi, ze jest rezyserem. Moglby byc nawet samym papiezem, powinien siedziec. Nie bez powodu spierdolil z USA. Wiedzial, ze oni mu nie popuszcza. I dobrze

Gość Dany Boodman LTD Lemon1900
ciekaw jestem jak by sie zachował Polański jak to ktoś bzykał jego 13-letną córeczke siedzałbny spokojnie?

Gość antypolańska
Powiem wam - co on to wielkiego nakręcił tak w sumie? Może nie - co wartościowego tak naprawdę. Pianista zostaje, Oliver Twist. To wszystko. A Dziecko Rosemary to powinien mieć sprawę w prokuraturze za to. W sumie - sam się prosił o to więzienie po 9 wrotach wiecie. Taki satanista. Czy on wierzy w Boga w ogóle? Zrobił Mii Farrow dziecko z diabłem. I niewiele się może pomylił. A wszystkie głupie nauczycielki powinny ten film obejrzeć. I Alicja Bachleda także :(

Gość antypolańska
Ale najgorsze jest to, że te horrory wiecie WCALE no WCALE nie zaczęły się w USA. No on latał po Europie Polański jak mu horror w domu zrobiono. Później były horrory typowo USA, ale to przyszło z Europy. Jednak tu był gorszy diabeł i to wszystko świadczy o tym, że diabeł to żywa inteligentna istota. Im więcej się nim zajmujesz to cię ściąga na dół. A ja już byłam w takiej sytuacji, że NO PRZYSIĘGAM!!! tylko sny o końcu świata to pobiły. Pierwszy sen. Nic innego. I tornado tu gdzie mieszkam - choć gdybym widziała na niebie tornado to też. Ale to to nie wiem - to żaden horror tego nie pobije. Słuchajcie, a że też nie nakręcił Analisy Michael - tej satanistki. To mógł nakręcić zamiast tych 9 wrót. To też było g niezłe. Ale szkoda bo to mógł być dobry film. Jedynie, że w sumie z diabłem dziecka nie miała, nie? Ta Analisa niemiecka bo widzę że sie po tych Niemczech kręcił i Kinski była z Berlina - czy jest?

Gość antypolańska
No powinni go zapytać co sądzi o Analizie. Zapytać. A zresztą. On i tak już niczego nie nakręci. Stary już jest i chory. Może o swoim ojcu jedynie - rusku oczywiście. On pisał wszystkie swoje scenariusze ten Polański - powinien napisać scenariusz Analisy, ale ... :( I tyle z całości. EN.

Można wymienic jeszcze film "Frantic i Nieustraszeni pogromcy wampirów" - oba rewelacyjne.

Gość antypolańska
A powiem wam, że Hitchock był wyraźniejszy - on to taki - tu tak tu siak. Nagle jakiś pianista - chyba zadzwonili do niego, że mu dadzą Oskara czy co? Ale Analisa Michael - dramat psychologiczny to byłoby piękne ukoronowanie jego wieloletniej kariery. Scena zgwałcenia jej przez diabła. Samo życie... :(

Gość Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja mam gdzies jego filmy, to zwykły przestepca, powinien siedzieć w więzieniu

Gość antypolańska
Teraz to tam żałosne - od razu kić i ...PSYCHIATRYK - bo się nie leczył po wojnie psychicznie. jeszcze musiał się ukrywać - to są straszne rzeczy. Taki psychol kompletny - moje zdanie :(

Gość antypolańska
no do 5 lat za to co zrobił. Ciekawe ile by dała wesołowska, nie? Pewnie 10. Ale 50? To NA DZIECKU. Że nie tylko wiek. Ale ta laska to było skomplikowane. I tyle.

Gość antypolańska
Ale powiem wam, że w tym filmie DZIECKO ROSEMARY jest dużo prawdy :( Ale nie wiem jak dokładnie to było, ale naprawdę ANIOŁY - bo jeszcze wtedy nie były diabłami zamieniały się w ludzi(???) no bo jak - i miały dzieci z kobietami. Temu się stał potop według Biblii. Czyli jakby dalsze potępienie aniołów. No ale nie wiem czy to były diabły (taki zmory) czy co? Ale wiem, że diabeł może niewidzialnie rzucać człowiekiem kopać, fruwać możesz - wszystko to niewidzialnie robi. Czemu? Bo wszyscy by umierali z przerażenia gdyby go widzieli. Jedyne logiczne wytłumaczenie jak dla mnie. Po prostu BESTIA jak Polański. :(

Gość Remex
WSADZIC GO DO PIEEEERRRDLLLAAAA ON JEST PEDOFILEM NIE mam dla niego szacunku

Gość antypedofil2
do wszystkich "pierdlowych" krzykaczy: moje pytanie o Watykan jest nadal aktualne. Burzymy czy nie? Zero tolerancji dla pedofilów. :classic_cool:

Gość antypolańska
On jest daremny i tyle. Po co się przyznawał do tego gwałtu? Jeśli nie uważał, że stało się NIE WIEM CO po co się przyznał. Jedyny jego błąd, który go GLOBALNIE ocała. Chyba jedyne ziarno prawdy w jego życiu jak dla mnie. Po wojnie miał spadać do Izraela i tyle go widzieli. Co on tu w ogóle dalej robił. Wielki Polak. To są skomplikowane sprawy - jest do dziś ofiarą Holokaustu, sierotą wojenną. I to trzeba było leczyć. Tyle. Nikt go nie rozumie. Nie da się zrozumieć takiego człowieka. Roman WILK raz się nazywał. No to coś mówi. :(

Gość cvxbnsdgsagbfsdhsdfgsd
on jej nie zgwalcil, bo sama mu dala, ona dzis ma kolo 40 lat i wiele razy wnioskowala o jego uniewinnienie!!!! Poczytajcie se o tym dokladniej zanim zaczniecie sie wypowiadac!!!!

Gość antypolańska
Ukrywał sie w POLSCE po wojnie pod pseudonimem Roman Wilk i nie uciekł do Izraela pierwszym pociągiem jako sierota czy do Paryża. Mój Boże czemu - on tego chyba do dziś nie rozumie. I dlatego został areszrtowany. Za Pianistę. :(