Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedronka zamyslona

Meska mowa ciala

Polecane posty

Gość Biedronka zamyslona

Jak zachowuje sie chlopak, ktory zainteresowal sie dana dziewczyna?. Nie mam na mysli takich zalotow na poziomie podstawowki :o. Chodzi mi o grupe wiekowa 25-45 lat. Zalozylam podobne forum wczoraj, ale niestety zero reakcji :o. Moze dzisiaj sie uda ;).

Gość mówi.
"siemasz maleńka, może małe bzykanko? bo tak mi się podobasz, że nie ma co przechodzić przez trzymanie się za rączki i buziaki pod klatką"

Gość Biedronka zamyslona
Jak juz wspomnialam prymitywy mnie nie interesuja :o

Gość ponoć.nie.ma
głupich pytań, ja jednak śmiem stwierdzić że Twoje głupie jest dlatego głupio Ci odpowiedziałam

Gość Biedronka zamyslona
Moze tak a moze nie. Ja na przyklad ciagle mam z tym trudnosci :o

Gość Biedronka zamyslona
Ja znam tylko jedno powiedzenie: nie ma glupich pytan, sa tylko glupie odpowiedzi

Ta grupa jest zazyczaj na tyle dojrzała, że się nie bawi w gierki, dawanie znaków i analizowanie mowy ciała :o. Może i w pewnym wieku dziewczęta inteligencją i rozwojem emocjonalnym przewyższają chłopców szkoda że ta galopująca ewolucja kończy się na wieku circa 17 lat :o.

Gość no.to.CI
napisałam pi pi pi, że tak niby się mówi, że głupich pytań nie ma... ale wyjątek potwierdza regułę i Twoje łupie pytanie potwierdza tę regułę... kropka

Gość Biedronka zamyslona
szkoda, ze patrzycie na ten temat w tak jednoznaczny sposob. Dla was osoba, ktora zadaje takie pytanie jest aspoleczna, z brakiem inteligencji emocjonalnej itp. Mozecie sobie oszczedzic krtyke, ja pytam o konkretne sytucje, gesty itp.

Gość ale o co ci konkretnie chodzi
i na jakie odpowiedzi liczysz ? Przeczytaj jakąs ksiażkę na temat mowy ciała , to pogłębisz swą wiedzę na ten temat na pewno bardziej niż poprzez lekturę kafe :P

Gość poważna odpowiedź
Widziałam kiedyś takie pytania z konkretnymi odpowiedziami na Google Answers ale są też inne portale z cyklu - Odpowiedzi , Pytania itp. Jak coś znajdziesz, to podziel się :) Powodzenia

Różnie się może zachowywać a jeśli masz podejrzenia że ma ochotę wobec ciebie czynić konkury to czekaj na nie, na ich werbalną formę a nie domyślaj się że jak się drapie za uchem to coś znaczy :) Nie ulega wątpliwości że na obiekt zainteresowań baczniej zwracamy uwagę. Nie musisz tego naocznie sobie uzmysłowić lecz znajomi w mig to zauważą i o tym poinformują. W rozmowach albo unika kontaktu wzrokowego albo wręcz bezczelnie się gapi. W rozmowach też może poruszać bardziej śmiałe i osobiste tematy niż dotychczas. Czasem facet zachowuje się tez bardziej ozięble, tak jakby się boczył odrobinę lecz to li tylko oznaka jego rozterki wobec kłębiących się w nim uczuć do osoby jakąą ma na uwadze, no i oczywiście chce tym zwrócić uwagę. Generalnie jeśli jesteśmy zainteresowani to czynimy to co samce innych ssaków choć w bardziej zakamuflowanej formie i z narzutem danym przez człowieczeństwo. Lecz cechy takie jak krążenie wokół samicy, wrogie traktowanie innych samców, staranie się zaimponowania własną osoba i swoimi czynami, ekspozycja męskości i oznak dorosłości są wspólne dla wszystkich zwierząt nawet tak "naczelnie-naczelnych" jak my... i bezczelnych ;)

Etam pitolicie, mowa ciała to znaki przekazywane podświadomie, ja jak z kimś gadam to bardziej obserwuje niż słucham, mowa ciała naprawdę sporo nam mówi. Rozmawiasz z kimś oczy mu latają,ręce założone,drapie się za głowa, za uchem-nie jest zainteresowany tobą,nudzisz go.Wbrew pozorom w bliższym kontakcie vis-a-vis praktycznie każdy gest ma znaczenie, tylko trzeba umieć to odczytać.

Mellygion, fajnie napisane :) A tak bardziej przystępnie - wciągamy brzuszki i prężymy klaty :P Obejrzyj Johnnego Bravo - to przejaskrawiona forma:P

"Rozmawiasz z kimś oczy mu latają,ręce założone,drapie się za głowa, za uchem-nie jest zainteresowany" - oczy mu lataja bo akurat okres pylenia topoli, na którą jest uczulony, ręce założone bo grzebał przy samochodzie i ich nie domył, drapie się za głową bo uciął go komar. I to by było na tyle, jeśli chodzi o błyskawiczną analizę mowy ciała :) Za bardzo upraszczasz.

Gość piszcie piszcie

Gość gość
Polecam ksiazke ze szkoleniem Rozszyfruj mowe ciała http://julamedia.pl/produkt/mowa-ciala-szkole niematerialy-szkoleniowezaswiadczenie/ Jak dla mnie czyli młodszego specj ds sprzedazy w sklepie z ekskluzywna odzieza meska rewelacja!

Gość gość
jak jest zainteresowany to chce sie spotykac.dzwoni i pisze czesto.