Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LMM212

Fotografia 13 letniej Samanty z którą zabawiał się Polański

Polecane posty

Gość żenująca żenada
dziecko 10, 13 lat to dziecko... psychicznie.. 14 lat to czasem próg, że bardziej się dorasta. Ale to nadal wiek maloletni. Tylko, że 14,1 5czy 16 torująca sobie drogę do sławy sexem..jets bardziej swiadoma. Ale 10? 13 lat? Tymbardziej, że to rodzice pchali te dzieci..oni czuli korzysci tak w1 jak i 2 przypadku. Ohyda. A Polanski? Powinni mu obciac. WYkorzystał sprawe. gdyby byl prawym człowiekim odmowiłby- rodzicom tej małej. Jesli siwat artystyczny opowiada sie za nim znak, ze są tacy jak on. Moze tez spią z 11 malymi aktorkami za role:D? żenada. nie ważne jakim jest rezyserem. Wazne, co zrobił. I powinien poniesc karę. Bue jest nadłocziwkiem, bo jest z mediów, czy z hollywod itp..

Gość gffddfdffrre
a skąd wiedza, ze w stanach faceci robiący dzieci 13letnim cygankom nie są za to ścigani???

Gość szokkk
Pozatym w jej zeznaniach było wyraźnie powiedziane, że dostała szampana i tabletkę. Sam polański potwierdził tego szampana i mówił, że ona była milcząca podczas gdy on ją całował itd. :/ No a co taka dziewczynka ze strachu miała robic :/--- --- Ktoś kto podaje komus coś, aby go ubezwłasnowolnić...A on się do tego posunął. Jest winien. I nie ma co go bronic. Powinien poniesc karę. Nie jest nadczłowiekim. Inaczej pokazujemy innym, że zło wygrywa. inni pedofile mogą gwałcic dzieci...Szok! Jakby sama się pchała. To by zrobiła to bez szampana, bez tabletek, pierwsza by go całowała itd..

Gość Władosław
dokładnie, jakiś madry prawnik znający prawo amerykańskie w tym stanie powinien prześledzić, czy kobieta w wieku 13 lat może zgodnie z prawem zostać matką i wychowywać swoje dziecko oraz otrzymać pomoc rządową i co w związku z tym mogą zrobić Cyganki ze swoimi dziećmi , czy muszą dzieci wyrzucić do śmietnika ? czy 'lolitki ' w wieku 13 lat mają prawo umalować się aby postarzeć i wyglądać na 25 lat , czy prawo amerykańskie zezwala na efekt postarzenia ?

a gdzieś pisze co mamusia umawiając córeczkę na prywatną sesję fotograficzną powiedziała o jej wieku? bo jak np podziewili gościowi że to 17 to :O 🖐️ a prawdy pewnie i tak nie da isędociec na ten moment. chba że wszyscy zainteresowani złożą solidarnie 1 wersję... ale ta kczy inaczej ktoś się pogrąży

Gość Te bahory
też będą miały 13 lat, mamusia zostanie babcią w wieku 26 lat, chore.

Gość Władosław
gdy dojdzie do sprawy sądowej w USA to świat zobaczy szopkę na kółkach , obstawiam że ta kobieta w wieku 44 lat rzuci się w sądzie na szyję Polańskiego i powie na głos - zróbmy to tu i teraz tak samo jak 31 lat temu i pokażmy sądowi , że wtedy było z połykiem i cudny był seksik :) co zrobi sąd i przysięgli ?

Gość eththyjhyrhju5
polański wiedział, ile ona miała lat!!! przede wszystkim po to z nią się spotkał - bo miał robić zdjęcia dziewczynkom w jej wieku. poza tym sam potwierdził, ze był świadomy jej wieku cyt. "8 sierpnia 1977 roku, dokładnie w osiem lat po śmierci żony, Polański stanął przed sądem. Gdy poproszono go o opisanie wykroczenia, powiedział: "Odbyłem stosunek płciowy z kobietą, nie będącą moją żoną, która nie ukończyła 18 lat". Na pytanie czy znał wiek dziewczynki, odrzekł: "Miała 13 lat".

Gość made world
jaką kariere zrobiła:D? chyba nic takiego nie zagrała? poza rolą z polanskim:)? wcale się nie opłacało..ale tak robiło wiele dziewczyn po niej...nascie lat mniej niz 15..i sex z kims z branzy.. za kariere...

Gość Władosław
eththyjhyrhju5 - Polańskiego okłamano , dowiedział się na temat wieku tej dziewczyny dopiero od śledczego , który jemu kazał podpisać protokół z przesłuchania , zadaj inne pytanie - czy matka tej dziewczyny poprosiła o obdukcję w szpitalu na temat gwałtu jej córki , sprawa grubymi nićmi szyta i oczywiście matce tej dziewczyny zależało na kasie , nie ważne kto i kiedy , kasa była najważniejsza , kasę otrzymały

Gość made wolrd
obdukcja jej brak niczego nie wnosi.. On miał wtedy pozycją...Władzę..miał kasę, zawód..ludzi..One? Nic.. Nie dziw się, że zataiły...Sam im dał te kase aby wstydu sobie nie robic... jest winny podwojnie... kasa to takie zadoscuczynienie za szkody moralne ktore temu dziecku wyrządził! Był tego swiadom wiec zapłacił. gdby czuł się niewinny nie zrobiłby tego.

Gość Władosław
dla świętego spokoju trzeba czasem wydać milion albo dwa ale to może być mało bo obława trwa :(

Gość córka Polańskiego
powinna przespać się ze staruchem, żeby ten dostał zawału, wet za wet.

Gość dewfregf
jak mógł myśleć że ona jest pełnoletnia skoro spotkał sie z nią właśnie dlatego ,ze miał zadanie robienia zdjęć tak młodym dziewczętom??? z resztą sam sie do tego przyznał w odpowiedzi CZY ZNAŁ jej wiek!! a w wywiadach mówi "mam skłonność do młodych dziewczyn"

Gość Władosław
a skąd wiesz czy córka Polańskiego Madelain nie mieszka aktualnie z Polakiem z Suchej Beskidzkiej , który ma 39 lat ?

Gość analiza psychologiczna
Jak on ma takie sklonnosci moze sam z nia spi?? pedofilia ma zakres szeroki.. Na corki własne tez... Nie był ukarany..mogł czuc sie bezkarny.. to typowe dla wielu pedofilów...jak pokazało crime story..

Gość vfdvb
a co mnie obchodzi gdzie i z kim mieszka jego córka??z resztą majaca w rzeczywistosci inne imię...

Gość desperskijestem
A CO MA WSPÓLNEGO-mów za siebie,ja sie nad panią Tysiąc nie użalam,ale nad głupota ludzką i owszem.

Gość pieeerdolicie wszyscy
jakie to ma znaczenie, co myslal, czy byla umalowana i wygladala starzej nie miala 17 lat, a 13 z 13tki nie a sie zrobic pelnoletniej dziewczyny, zwlaszcza 30 lat temu a stary chooooj tym bardziej sie nie pomyli bardzo dobrze,ze go scigaja gdubymi nicmi byla tez szyta smierc jego zony, ale nie wyjasniona sprawa do tej pory moze to by zglebic?

Gość kulkasortayyy
Gdyby naprawde sie bała,to by uciekła lub chociaz spróbowała uciec.Byłam w podobnej sytuacji,gdy miałam 14 lat i jakos pomimo tego,ze jechałam samochodem z tym człowiekiem ,wiedziałam jak sie zachować.Facet zatrzymał samochód i zaczal sie do mnie dobierac.Odepchnełam go od siebie i powiedziałam,ze o tym co robi powiem rodzicom.Dał sobie wtedy spokój i zawiózł mnie do domu.A dodam,ze to był dobry znajomy mojej mamy.

Gość niebieskafalka
Kochani - 13-latka to dziecko, nieważne czy miesiączkuje czy nie i czy uważa się za dorosłą czy nie... a publiczna dyskusja czy pan Polański powinien ponieśc konsekwencje prawne za swój czyn jest dla mnie niezrozumiała. Prawo jasno określa te kwestie, jest to przestępstwo ścigane prawem. Gdyby maczał w tym "palce" jakiś "pan spod budki z piwem" nie byłoby dyskusji, prawda? A czy osobom publicznym wolno wiecej niż niepublicznym? Czy gdyby jakaś 13 latka wybaczała taki czyn własnemu tatusiowi/ wujkowi/ bratu / sąsiadowi to też byłyby publiczne dysputy na temat zasadności ukarania tegoż delikwenta? Nic tylko pozostaje nam chronic dziewczynki przed ludźmi znanymi bo wygląda na to, że "co wolno wojewodzie to nie tobie kasztelanie" - to tyle w kwestii czynu tegoż pana. Ale mnie zastanawia też inna kwestia: to było dawno temu prawda? Więc czemu nie poniósł konsekwencji wówczas? Zostało to zatajone? A jeśli tak, to - skoro tamta obecnie już Pani twierdzi że dawno wybaczyła - komu i dlaczego zależało żeby to wyciągnąc i nadac publiczny rozgłos właśnie teraz?? Czemu nie wyciągnięto tego wcześniej? Skoro ktoś wiedział i milczał aż do teraz to chyba coś nie tak? I kto na tym skorzysta?

Polański trzęsie tyłkiem bo wie że jak go wyślą do stanów to sąd go skaże nie ma innego wyjścia bo gdyby go w stanach nie skazali to wszyscy automatem mogli by tam uprawiać sex z 13 latkami i poić je alkoholem i nie było by szans ich skazać. W USA jest coś takiego jak precedens i żaden sąd się nie podłoży. On wiedział ile ona ma lat a tam sex z 13 latkom jest ścigany jak gwałt więc on tak jak by już był skazany. Poza tym jeśli on n ie zostanie skazany to tak jak by było zielone światło dla pedofilii bo czemu każdy inny by nie mógł skoro polański może. Czy to że nakręcił trochę filmów (dla wielu wątpliwych dzieł ) daje mu jakieś szczególne prawa do sexu z dzieckiem?

Kris ja się nie dziwię że trzęsie (i prawidłowo) tylko temu, że dopiero teraz chcą go tam wysłac. Wczesniej nie był w żadnym kraju z którego na mocy tych wewn. porozumień mógł byc wysłany??

Gość Andrzej22
Razem z Polańskim powinni odpowiadać sądownie jej rodzice. Mam młodszą nieletnią siostrę i nie wyobrażam sobie, żeby moi rodzice, doprowadzili do takiej sytuacji. Polański za pedofilię a jej rodzice za stręczycielstwo.

Gość poganiacz klawiszy
nie musiał ja zaciągać do łózka nawet jak by się sama pchała a ze jest chory to skorzystał z oferty

Gość ceres
wygląda na dojrzałą fizycznie :)