Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sportsmenkap

Plamy pod pachami...koszmar!!!

Polecane posty

Gość sportsmenkap

Hej! Ćwiczę od dłuższego czasu na siłce...mój problem polega na tym,że cholernie pocę się pod pachami,nie tylko ja inne laski też,ale mi się to zdarza nawet gdy nie wykonuję żadnej pracy fizycznej...ktoś ma na to radę...słyszałam o tym produkcie co stosuje się dwa razy w tygodniu,jest dostępny w aptekach,ale czy to działa? Nie chcę wypiepszyć w błoto 4dychy! Może ktoś zna skuteczny produkt który pomógł wam?

Ten środek,o którym mówisz to Etiaxil. Ja na początek poleciłabym Ci Antidral. Cena to do 15zł. Nie pamiętam ile dokładnie. A ponoć działanie niemalże takie samo.. Więc może warto na początek choćby spróbować czegoś tańszego. Ja sama byłam z niego bardzo zadowolona:) smaruje się nim wieczorem. Nie rano dlatego,że nie zdąży wchłonąć w skórę zanim zaczniemy się pocić i nie będzie działał.

etiaxil miałam w wersji dla skóry wrażliwej. na prawdę działa, a już byłam (kilka dobrych lat temu) przerażona że nic mi na to nie pomoże. Co lepsze, od czasu jego stosowania (chyba 2-3 opakowania) już nigdy nie miałam z tym problemów. Pocę się normalnie jak każdy.