Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grot

czy dziewczyna chce zerwać ?

Polecane posty

Gość grot

dziewczyna mówi że nie kocha ale chce być ze mną mówi że nie potrafi czy coś w tym stylu i że lubi bardziej niż innych ale nie chce zerwać niby .. często potrafi mówić niemiłe rzeczy i jak już zacznie się temat taki w stylu że mnie nie kocha bo nie potrafi czy coś nie wie co to znaczy to czuję się jak by specjalnie mówiła coraz więcej takich rzeczy itp czasem wydaje mi się że ona nie potrafi poprostu zerwać ale chce tego i chce mnie zmusić żebym to ja zrobił hehe pytałem się jej o to i twierdzi że wcale tak nie chce a ja już nie wiem co robić bo jeśli rzeczywiście nie chce to nie chce zrobić błędu żadnego i tego żałować

Gość mufkaa
ja tak mówiłam kiedy chciałam zerwać, a nie wiedziałam jak to zrobić ;x więc współczuję.

Gość grot
pewnie mi o tym nie powie jak się zapytam po raz kolejny ... właśnie czasem mi się wydaje że ona chce zerwać a czasem że nie .. bez sensu jeśliby powiedziała to bym, dał sobie spokój ehh czasem jest wszystko spoko a czasem do dupyy no ale chyba rzeczywiście macie rację

Gość grot
czylii co powinienem zrobić ?

Gość mufkaa
myślę, że powinieneś dać jej 'wolność', skoro nie kocha to jaki jest sens bycia razem?

Gość grot
no właśnie nie ma raczej sensu .. ona mówiła od początku jakieś bzdety że nie potrafi kochać że nie wie co to znaczy czy coś hmm tylko nie wiem czemu mówi że chce ze mną być niby ; ( ehh a jak mam to zrobić nie chce być później w niepewności że może jednak chciała naprawdę i mogłoby jednak coś wyjść .. jak się zapytałem ostatnio czy jest tak jak mi się wydaje to powiedziała że nie i nie wiem co mam zrobić więc jak to wszystko powinienem zrobić ?

Gość win din nilm
poprostu cie nie kocha na prawde, lubi cie , czuje sie dobrze z toba, mialam kiedys taka sytuacje, naprawde chlopaka lubilam i chcialam z nim byc ale go nie kochalam, myslalam ze to przyjdzie pozniej, przyszlo ale nie z nim ,pokochalam innego,strata czasu jak dla ciebie ,poszukaj sobie laski ktora cie pokocha,

Moim zdaniem ona po prostu jest z Tobą bo tak jej wygodniej. Boi się samotności. Pewnie myśli,że musiałaby teraz być sama,wszystkie wieczory spędzać samotnie. Na pewno jakies atrakcje jej oferujesz.. albo chociaż wspólny spacer.. a tak zostanie z niczym. Nie będzie miała do kogo napisać, porozmawiać,przytulić się.. i to ją gryzie. Ale niech pomyśli co z Twoimi uczuciami. Bo chyba to jest także ważne.. a nie jej głupi lęk przed samotnością..

Gość grot
to teraz ja nie wiem co jej powiedzieć ...

Gość grot
kiedyś powiedziała mi że nigdy nikogo nie kochała ;s ehh co jej mam powiedzieć ?

Może najprościej...że kochasz i tego samego oczekujesz od drugiej osoby. Bo pomyśl sam czy chciałbyś przez całe życie być z kimś i mieć tę świadomość,że dana osoba Cię nie kocha? Tak sobie wyobrażałeś życie we dwoje? Czy chciałbyś mieć taką żonę,która Cię nie kocha i spędzić z nią całe życie.. jaki przykład miałyby brać z Was dzieci? Że nie ma miłości,a mamusia wyszła za tatę,bo nie chciała zostać sama.. Wiem,że to trochę chamsko może zabrzmiało,ale próbuję Ci tylko przekazać to co myślę.. po to właśnie założyłeś ten topic,żeby każdy się wypowiedział :)