Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gramy w zielone

pakuje sie wlasnie na studia

Polecane posty

Gość gramy w zielone

mam jedna walizke, taka sredna torbe podrozna, reklamowke dluga na ok 90 cm;p reklamowe z czajnikiem i tosterem, torba z laptopem, i jedn atorba na koldre! czy to jest normalne czy ja mam poprostu za duzo rzeczy? i jeszcze musze wziac talerze , szklanki i kosmetyczke!

Gość gramy w zielone
z kazda minuta przypomina mi sie nowa rzec zjak amusze zabrac! nie mam juz w co tego wsyztskiego pakowac! a jeszcze jedzonko na cieplo. mam juz jedna torbe lniana z suchym zarciem. dobrze ze nie jade pociagiem! a mialam taki zamiar! dopiero by bylo!

Gość spokooooooo
to jak jedziesz samochodem, to spoko bierz ile Ci się uda upchać :D. zresztą możesz część rzeczy dowieźć później, no chyba że wyjeżdżasz bardzo daleko od domu i szybko nie przyjedziesz.

Gość gramy w zielone
w bydgoszczy:P jade z kolezanka samochodem, ale nei wiem czy mnie podwieze pod moja wille:P:P wiec jak nie da rady bede musiala zrobic 10 kursow autobusem:P moze zaczne sie poakowac w worki na smieci?:) a do domku mam niestety daleko:(

Gość mufkaa
ja tydzień temu miałam wyprowadzkę i zawaliłam pakunkami cały samochód osobowy xD

Gość gramy w zielone
a czy to noramlne ze chce zabrac zegar scienny?:P chcialabym zeby moj pokoj byl taki przytulny:P

Gość gramy w zielone
no raczej:P jak mnie nie wywala:P ok to sobie daruje ten zegar:P on moze byc tez stojacy. a budzik mi sie popsul ostatnio:(