Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenka 9329

Grube panienki z brzucholami na wierzchu, a dzisiaj zimnoD

Polecane posty

Gość marzenka 9329

jak takie widzę to mi niedobrze:D laska ma z 25 kilo nadwagi, a ubierze przerażająco obcisłą bluzkę, która ledwo co zakrywa pępek, a pod nią jeden wielki zwał tłuszczu:D i jeszcze cycki na wierzchu, też zresztą niezbyt piękne,widać że ze źle dobranym stanikiem itd :D do tego solara, czarne farbowane włosy (nie żebym coś miała do solary i czarnych włosów, ale wszystko z umiarem...), okrągła spasiona buzia, nieciekawy wyraz twarzy, często wulgarny i jeszcze mocny makijaż... niektórzy to się chyba nie widzą, żenada:D

najgorsze sa takie co wypisują takie głupoty w necie:P próbując sie dowartościować... widzisz taka odwróć wzrok....tolerancji troszkę...:P

Gość Do BIALEGO MOTYLA
i znow przyznaje Ci racje;))

tez mi sie to nie podoba i razi mnie to, ale co z tego? nic na to nie poradze :O a tak wlasciwie, to dzisiaj byla taka grbaska w pociagu, wstala, ale spodnie miala tak nisko, ze skandal i jej pol dupy i walkow na plecach bylo widac :O

Gość ice touch
może i wygląda to niezbyt apetycznie, ale może pocieszy Was fakt, że przy nich wyglądacie znacznie ładniej:) mnie bardziej od wyglądu razi ich zachowanie nierzadko są one wulgarne krzykliwe i agresywne ehh.. ale co zrobić