Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakie badania

Jakie badania zrobić?

Polecane posty

Gość Jakie badania

Witam. Mój mąż ma 24 lata i ostatnio spore problemy ze spaniem. Zawsze wystarczało mu od 6 do 8 godzin snu. A teraz nie idzie go rano dobudzić, otwiera oczy, odpowiada ale nie ma siły wstać, zamyka oczy i śpi dalej. Gdy w końcu wstanie jest zmęczony. Nie ma problemow z zasypianiem czy snem w nocy. Zastanawiam się jakie badania może wykonać aby znaleźć przyczyne tego stanu rzeczy?

Gość ares20
Mało podajesz,co jest przyczyną, bo ja mam to samo jak całą noc figluję z dziewczyną, to po 6-8 orgazmach śpię jak suseł brak reakcji za wyjątkiem życiowych tj. bicie serca oddech, reszta uśpiona. po 10 godzinqach spania budzę się aby sie wysikać i dalej śpię. Byłem u lekarza podając, to co wyżej opisałem i dostałem odpowiedź, że to normalny objaw wyczerpania organizmu taką ilością orgazmów. Dostałem receptę z witaminkami i minerałami i zlecenie na badanie morfologi moczu, zmierzone ciśnienie, które trochę za niskie, brać 2xdziennie aspargin. Po badaniach morfologii wizyta ponowna, o ile będę miał sen zmęczenia bez orgazmów.

Gość Jakie badania
Sytuacja powtarza się co dziennie rano. Nie ma okreslonej przyczyny, stąd myśl o zrobieniu badań

Gość ares20
Nie piszesz od czego , to ciągłe spanie czy od pracy fizycznej, czy od ilości stosunków płciowych, czy od alkoholu, czy samoistne zmęczenie, bo musi być jakiś powód. U mnie był powód jak opisałem duża ilość orgazmów, ograniczyłem do 1,2 na noc i spanie mnie nie bierze w niedpowiedniej chwili. Wyniki badań morfologii i moczu w normie, ciśnienie prawidłowe. Przyczyna zdjagnozowana.