Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TW.AR.D

Czy może być coś gorszego??????????

Polecane posty

Gość TW.AR.D

Moja historia jest prosta a zarazem jak z filmu. Otóż parę miesiecy temu, na wieczorku kawalerskim - kumple zafundowali mi striptizerkę. Fajna dziewczyna przyszła. Rozebrała się i fikumiku na kanapie, potem została z nami, napiła szampana. No i za dodatkowe - tylko 50zł - zaproponowała.... no wiecie co. Mówiła że jej sie podobam więc taniej będzie bo zwykle 200zl. Byłem wypity..... no i stało się. Przeleciałem ją.... w czasie rypanka pękła nam guma, ale powiedział "spoko biorę piksy". Pocałowała mnie i odjechała taksówką. Tydzień później wziąłem ślub i zapomniałem o sprawie. Niestety na tym nie koniec. Zgłosiła się do mnie jej koleżanka niedawno. Okazało się, że moja przygodna kochanka..... jest w ciąży!!! Świat zawirował mi przed oczami. JAK TO??? ja przykładny mąż i ojciec (moja żona rodzi za 2 miesiące) - mam syna z kurwą??!?!?! A jednak. Przypuszczalnie kłamała, co do pigułek, albo jestem ofiarą monstrualnego pecha. Tak czy inaczej dziwka, zwykła ulicznica nosi mojego bękarta, a ja rwę sobie włosy z głowy. Żonie nie powiem, no bo jak? Wyjściem jest DELETE bastarda, ale coś czuję będzie mnie chciała naciągnąć na kasę............... JAK WYJŚC Z TEJ SYTUACJI?

Gość no to masz przesrane chlopaczk
ku.bylo kutasa trzymac w gaciach.

Gość dziewczyna ladacoo
Osz kurcze:( Wspolczuje. A moze to klamstwo? Moze wpadla z kims innym? Mysle tez,ze zona sie i tak dowie... Kurcze, ciezka sytuacja, sama nie wiem co madrego napisac:(

Gość TW.AR.D
Myśle że może faktycznie wpadła z kimś innym a zwala na mnie..... ale to jakiś koszmar i tak........

Gość Ikusia123
Są gorsze rzeczy, ale niewiele

Gość tatusiu od 7 bolesci...
a dlaczego syn tej pani to bejkart a twojej zony juz nie?

Gość dziewczyna ladacoo
A czemu przyszla jej kolezanka a nie ona sama? Mysle,ze powinienes odnalezc ja i porozmawiac- powiedziec,ze chcesz zrobic badania ojcostwa, ewentualnie ustalic alimenty, itd. chyba,ze ona nic od ciebie nie chce. A swoja droga- zniszczyles dziewczynie kariere:D

Gość Aneczka 1119
Powiem ci jedno jestes skonczonym durniem!!! jak mogłes zdradzic narzeczona i to z kim z dziw**!!! Jak to mowia trzeba wypic piwo ktore samemu sie nawarzyło!!

Gość ameliagadaprawde
pewnie ze moze byc cos gorszego. Okaze sie ze jak ci wtedy pekla gumka, zaraziles sie od niej HIV, tym samym twoja zona tez jest zarazona i byc moze dwojka twocih przyszlych dzieci). To jest scenariusz!

nie moge uwierzyc. powiem szczerze ze gdybym była na miejscu twojej zony i dowiedzialabym sie o tym to od razu na bruk!!! nie rozumie jak mozna zrobic cos takieg... jestem ciekawa jak poczulbys sie gdyby twoja zona zdradzila cie z tancerzem na wieczorku panienskim. wstydz sie! dlazego w tej chwili myslisz o wszystkich... o tej dziwencji , o sobie a nie pomyslisz o swojej zonie, która w tej chwili bedzie najbardziej pokrzywdzona!

Gość ludzie toz to prowokacja