Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaViki

temperatura u 4 miesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość MamaViki

Mój synek dzisiaj od rana marudzi, troszkę pokaszluje, zmierzyłam mu temperaturę w pupci (termometrem elektronicznym) i ma 38,6 stopni C. Proszę powiedzcie mi czy temperatura ta jest wiarygodna? mierzona w odbycie jest wyższa niż np. mierzona pod paszką?

To zmierz pod paszka i porównaj . Masz chore dziecko . Albo ząbkuje (ale moim zdaniem to za wczesnie) . Idź do lekarza zamiast siedziec na forum .

Gość marek

To prawda że im mniejsze dziecko tym pomiar bezdotykowy jest fajniejszą sprawą. Kupowaliśmy Non Contact prawie rok temu i pracuje elegancko, bez zaklucen.

Gość aska11
Dnia 21.05.2019 o 12:31, Gość marek napisał:

To prawda że im mniejsze dziecko tym pomiar bezdotykowy jest fajniejszą sprawą. Kupowaliśmy Non Contact prawie rok temu i pracuje elegancko, bez zaklucen.

Kapitalne rozwiązanie to termometr Non Contact. Dla młodych rodziców cudowne rozwiązanie. Każdy chyba miewa problem ze sprawdzeniem temperatury w wannie czy też temperatury mleka. Do tego jest bardzo dokładny.

Gość kin

Ja mogę ze swojej strony polecić termometry od firmy Sanity, bardzo fajnie się sprawdzają, działają raczej bez większych problemów, pozwalają na szybki pomiar, przy dziecku np. taki model jak MultiTemp będzie dobrym wyborem, na pewno warto zerknąć.

Gość mmm

Z tego, co wiem to sporo osób obecnie szuka szklanych termometrów, więc jak jesteście takimi opcjami zainteresowani to zerknijcie sobie na Geratherm Classic, bardzo praktyczny, wygodny w obsłudze termometr, myślę, że będziecie zadowoleni.