Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listen to me people

MATKA ZANIEDBUJE DZIECI - gdzie zglosic

Polecane posty

Gość listen to me people

moja sasiadka lat 25 dorobila sie trojki dzieci, kazde z innym. przy pierwszym dziecku nawet nie wiedziala kto jest ojcem, podejrzewala o to 6 facetow wiec o czyms to swiadczy. rodzice wyrzucili ja z domu przy trzeciej ciazy. jednak rodzice sa za granica, i ona znow zamieszkala w mieszkaniu rodzicow z mlodsza siostra. a wiec mieszkaja: ona, jej troje dzieci (6 miesiecy, 4 latka i 7 lat) oraz jej siostra lat 20. obie siostry imprezuja, zadaja sie z miejscowymi zulami, czesto facetami w wieku ich rodzicow. dzieci lataja same po dworze, gdy jest zimno jak dzis sa nieubrane odpowiednio (biegaja bez zadnych ubran od pasa w gore), zabieraja innym dzieciom kanapki w piaskownicy i non stop sie wydzieraja pod klatka do mamy ktora siedzi w domu (mieszkaja na 3 pietrze). zal mi tych dzieci, ten 4 latek idzie z psem na spacer i mowi do niego: chodz tu malpo jebana. kilka minut temu widzialam jak plakal, lezal na chodniku i nie chcial isc do domu, wiec jego starsza siostra zaczela na niego wrzeszczec, kopac go i krzyczec: chodz do domu kurwa mac! bylam w szoku. tam nie dzieje sie dobrze. nikt nie reaguje bo kazdy wie ze to patologia. powiedzcie, gdzie mam to zglosic?moze daliby matce jakiegos kuratora bo te dzieci sie zmarnuja.

Gość pracownik socjalny
Do Powiatowego Centrum Pomocy Rodzinie

Gość Tysia89
Mam problem znajoma na 5 dzieci w tym jedno nie żyje drugie jest pełno letnie trzecie jest w gimnazjum i nie chodzi do szkoły bo jej się nie chce 8 latek też nie chodzi bo przez zaniedbanie matki ma problemy ze zdrowiem ponieważ nie chce jej się ruszyć do lekarza A naj młodsze ma 10 miesięcy i nie ma mleka i podstawowych rzeczy do higieny matka ma kuratora i asystenta rodziny którzy wydzielają jej pieniądze ale ona za czym zrobić zakupy dla dzieci woli wysłać kochanków A kurator nic z tym nic nie robi gdzie to zglosic