Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartekk..

CZY ONA ŚCIEMNIA?

Polecane posty

Gość Bartekk..

Cześć dziewczyny mam porblem mam nadzieje ze mi pomozecie : Dzis zadzwonila do mnie moja eks i powiedziała prosto 'jestem w 10 tygodniu ciąży będziesz ojcem' zawsze uzywalem prezerwatyw. Kupiłem oczywiscie test ciążowy i odrazu do niej poszedłem, powiedziałem zeby zrobiła i pokazała (wiadomo dlaczego) ona wrzyciła mnie z krzykiem za dzrwi ze robie z niej nie wiadomo kogo ;P i to bylo podejrzane. Moje pytanie jakie są ojawy w 10 tygodniu ciązy? i czy zawsze występują.

Gość vgrftbhby
upppppppppppp

Gość erfrt
odpowiedzcie mi !

Gość upppppppppppppppppppppppppp
upupupupup

Być może w chuja leci. Jak się ewentualna dzidzia urodzi, to zrób test dna :P

Gość bartekk...
a sa jakies obkawy w 10 tygodniu ???

Gość Ikusia123
Raczej nie, na pewno nie urośnie jej brzuch ani cycki. Może brzuch boleć, no i te nudności.

Gość bartekk...
własnie dykretnie zapytalem sie jej siostry jak sie czuje czy osoatnio np wymiotowała :P odpowiedz brzmiała 'nie' :P

Gość jljkj
kazdy inaczej znosi ciaze;/

Gość kituje
moze i kazdy przechodzi inaczej ciąze ale prkatycznie zawsze są wymioty tym bardziej u młodej dziewczyny ktora po raz pierwszy jest w ciąże [1 ciąza jest najgorzej znoszona] :)

Gość hhhhhh
a co podejrzewasz że to nie twoje dziecko? trzeba bylo nie uprawiac seksu to teraz masz

Gość do autora tematu
a jak długo nie jesteście razem??? spotykała się z kimś po waszym rozstaniu?? i najważniejsze- masz powody żeby jej nie wierzyć??

Gość Bartekk..
nie jestemy ze sobą dobre z poltora miesiąca to ona mnie zostawiła nigdy nie podejrzewałem jej o zdrade, jednak chciała do mnie wrocic a ja ją odrzucilem. seks był ale tylko z prezerwatywą, i naparwde uwazałem. pettin oczywiscie też ale bez wytrysku i penetracji. dziś znow u niej bylem i skonczylo sie jak wtedy sam nie wiem co robic ;//////////////

Gość jdcvnijfnvgf
wydaje mi sie ze twoja eks sciemnia - 1 ciaza = ciężka wymioty sa ...

Gość może cie zdradzała

Gość jdwoejo
eee tam ja miałąm 22 lata jak zaszłam w ciążę i nie miałam ani wymiotów ani nudności - czułam się super i tak do samego końca- nie ma reguły a prezerwatywy zawodzą najczęściej ze wszystkich środków anty - na 100 stosunków jest 12 ciąż wg wskaźnika pearla. Seks to zawsze możliwość spłodzenia potomstwa i nalezy o tym pamiętać jak się na niego decyduje - jesteś dorosły do seksu to znaczy że bierzesz pod uwage możliwość zostania ojcem bo 100% pewności nie dadzą ci nawet tabletki ani wkładki a tym barzdiej gumki

Gość zrob test dna
jak urodzi , moze cie oklamuje

Gość do jdwoejo
bylas szczesciarą :P, moja chrzestna jest lekarzem i czasem gadamy sobie o takich rzeczach, mowi ze kobiety maja straszne objawy w 1 ciąży. przede wszytskim wymioty ..

Gość skoro nie chciała robić testu
to pewnie ściemnia wiele jest takich debilek które testują faceta jak zareaguje na hasło "ciąża" póki faktycznie nie okaże się że lasce brzuch rośnie nie masz co się schizować potem możesz wspierać a gdzy urodzi zrobić test DNA inne rady są do dupy

Gość bajkakakakaka.
pytasz o objawy w 10miesiacy ciąży? przede wszytskim wymioty :P i jeszcze raz wymioty :P zadko ktora kobieta nie wymiotuje :P i brak okresu, ale tego nie zauwazysz popieram osobe wyzej ;)

Gość jak nie chce robic testu
to zaciagnij ja na usg. w 10tygdoniu juz dobrze widac i lekarz jest w stanie okreslic wiek plodu. test wykaze ciaze (jesli jest), ale nie wiadomo jak dlugo. Usg byloby najlepsze.

Gość koleś daj na luz
dla mojego brata l;aska zrobiła tak samo, co gorsza on jej wiezył i wierzył 3 miesiąc a brzuszka jak nie było tak nie ma cos nie halo? zostaw ją w pi zdu. i korzystaj z zycia.

jezu ale durni jesteście gdyby laska BYŁA W CIĄŻY to cholera by nawet do gina chciała kolesia wlec by mu to udowodnić a że to była ściema to nawet na test nie chciała nasikać to kolejna histeryczka która chciała nastraszyć kolesia i zobaczyć jaką minę zrobi a że koleś podjął temat i chciał zrobić test to sie wystraszyła że jeszcze rodzicom powie i te klimaty po prostu laska wpadła w sidła własnych zmyślonych historyjek

Gość nie wierzcie takim jak ona
tak własnie popieram osobe wyzej to naciagnie kolego nie boj sie a najlepiej idz do jej matki i powiedz 'dzien dobry pani corka dzownila ze jest ze mną w ciaży :) porosze zeby zrobila test i mi to udowndnila przyjdze dzis o tej i tej do widzenia :)'

autorze wyluzuj i poczekaj jesli faktycznie jest w ciąży to prędzej czy później i tak się dowiesz a jeśli nie to lasce znudzą się gierki swoją drogą co za debilka, nie rozumiem takich dziewczyn, w końcu każdy myślący człowiek wie że ciąża nie trwa wiecznie i w nieskończoność nie da się ściemniać i kłamać jeśli po pierwszym trzech miesiacach (wtedy najwięcej zdarza się samoistnych poronień) laska nadal będzie w ciąży to w końcu prawda wyjdzie na jaw zresztą tylko debilka robi alarm juz w pierwszym miesiacu zanim sie upewni u lakarza że to faktycznie ciąża a nie zaburzenia hormonalne czy coś innego

Gość wypnij sie na nią

Gość posłuchaj mnie
najpierw zaciagnij ją za kludły do ginekologa, a póxniej do spychiatry.