Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załammmany

Moja żona mnie zdradza?

Polecane posty

Gość załammmany

Witam, mam pewien problem, moja żona od pewnego czasu się dziwnie zachowuje, ukrywa telefon, kupuje po kryjomu kartę, mówi mi o tym dopiero jak się na nią natknąłem, usuwa całą skrzynkę odbiorczą, wychodzącą..okłamuje że nigdzie nie pisze, a tu ma wykupiony pakiet smsów, twierdzi że nie korzystała i nie pisałą do nikogo, a tu brakuje 10smsów, później twierdzi że pisała do siostry, potem że do koleżanki, a na końcu że do mojej siostry, dzwonię do siory a ona twierdzi że nie dostałą od niej żadnej wiadomości, coraz częściej łapię ją na kłamstwie, dziś patrzę że wypłaciła 100zł z konta, tym sposoobem zrobiła debet, a mi twierdziła że dostała pieniądze od ojca, już niewiem co robić, wychodzi do sąsiada gotować ryż, wraca po 40 minutach..a najlepsze jest to że dostała wiadomość od swojego byłego, udawała że nie zna numeru, zadzwoniłem pod ten numer co się okazało koleś wie więcej ode mnie niż ja sam:(a najgorsze jest to że nie mówi na mnie zbyt dobrze, rozmawiałem z nią wszystkiego się wyparła...zgoniła na siostrę, powiedziałem by do niej zadzwoniła a ona nie powiedziałą nic na temat tej sytuacji tylko umóiła się na piątek...wyprowadziłem się, spotkaliśmy się wczoraj, chciałem wrócić z nią i dzieckiem do domu, a ona żebym wrócił za 3 czy 4 dni bym odetchnął...może jestem zbyt zazdrosny ale wcześniej dała mi takie powody:(nie wiem co robić, jak Wy widzicie będę wdzięczny za pomoc..

wygląda na to, że to ten były jest adrestatem wszystkich jej wiadomości... nie masz wyboru jak przeczekać najgorszy czas, bardzo możliwe że niedługo sama do Ciebie przybiegnie z podkulonym ogonem. szkoda tylko dziecka no i Ciebie

Gość odpowiedz na twoje pytanie
ma kochanka bicz i jeszcze klamac nie potrafi. Olej taka sucz i znajdz sobie kobiete warta twojego zaintersowania i godna na miano KOBIETY a nie na dziwki.... powodzenia

Gość załammmany
dziękuję...no właśnie też tak myślę że to ten jej były, choć ona twierdzi że nie...sęk w tym że straciłem do niej jakiekolwiek zaufanie..a najgorsze jest to że chcę jej wierzyć i boję się że to może być prawda, jesteśmy dopiero rok po ślubie:(

Gość wyrzuc szmate za drzwi
i tyle i nie zaluj bo nie ma czego

Gość załammmany
no właśnie ryż..i nie tylkoostatnio pralka nam się zepsuła i przyszedl sąsiad po to by powiedzieć żeby poszli razem wyciągnąć pranie...wrócili po 15minutach...a wieczorem spacer, ja udawałem że śpię, a ona sama mu zaproponowała, a mi nic nie powiedziała, jak jej powiedziałem że sama mu proponowała stwierdziła że to ta moja zazdrość

Gość obuchem w łeb
Kłamczuchę należy mieć na oku!

Gość zalammmany
a najlepsze jest to że jak nigdy ma wielką ochotę na sex, zawsze odmawiała, głowa, brzuch, zmęczenie a teraz wzrost libido, choć w sumie powinno to świadczyć o tym że nie zdradza ale mi wydaje się to dziwne

Zalamany ona cie zdradza pewnie niedopuszczasz tego do mysli ma 100% i tlumaczysz to,chcesz jak najlepiej masz dziecko itp.bylem jeszcze duzo gorszej sytuacji jak ty ,wiem co mowie zuc szmate bedziesz tylko cierpial i nic wiecej noi pococi,wiem zeci jest ciezko ztym ale pamietaj ze bedzie jeszcze gorzej i zdejsobie z tego sprawe stary,zadreczysz sie ,taki typ kobiety ze musi miec nowych plejbojow zafajdanych i nic nieporadzisz nawet sila jak tam ktos doradza ,musi sie rznac,stary trzymam kciuki zaciebie. Badz meski stanowczy i odwarzny a zaoszczedzisz sobie cierpienia

przykro mówić, ale ten sąsiad też stanowczo podejrzany - nieźle sobie poczyna Twoja żonka, wcześniej nie widziałeś że taka jest? szkoda Cię dla niej rozumiem, że nie jesteś konfliktowy, ale wygląda na to, że słowem się nie odzywasz gdy żonka wraca po godzinnej nasiadówie u sąsiada - a baba lata gdzie jej się podoba i z kim

Gość ullllluuuuuuuuuuuuuuuu
GOTOWAĆ RYŻ DO SĄSIADA???? a co, wy kuchenki nie macie??? nie no ludzie, gorszej ścimy to nie mogła juz wymyślić....

Gość zalammmany
mowicie zed lepiej wczesniej niz w cale?? ja mam dopiero 20 lat...