Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyy

impotencja

Polecane posty

Gość a ja mysle ze moglabys
przede wszystkim szczerze. nie wyzywaj go, nie ponizaj, nie pisz mu glupich smsow, nie porownuj, w ogole nie rob nic co mogloby go urazic. zapytaj, co sie dzieje i powiedz, ze chcesz, zeby bylo lepiej, zebyscie razem dali rade, bo ty si chcesz z nim kochac. ale nie naciskaj.

Gość pinky123
Podejrzewam, że zarówno mnie jak i autorce tematu nie jest do śmiechu, ale jakoś tak śmiać mi się chce:D Chyba dlatego, że był to dla mnie zupełnie obcy temat do niedawna. Nie wiem jak mam się zachowywać. Słuchajcie za pierwszym razem można się śmiać i obrócić sytuację w żart, za drugim uśmiechnąć, ale za trzecim? A tu się czwarta próba szykuje:P

Gość autorka to zaraz sie rozplacze
nie chce mi sie smiac bo ja naprawde lubie seks, chce sie z nim kochac i mam madzieje ze to taki tymczasowy problem dlatego tez staram sie zainspirowac do powaznej rozmowy bo na facecie mi zalezy ochhh i to bardzo:)

Gość pinky123
Musisz być fajna dziewczyną:) Zaraz mnie tu zjadą, ale mnie się jakoś odechciewa. Dla mnie to też w dużym stopniu upokarzające. Denerwujące itp...

Gość do pinky 123
a dziekuje:) mnie to tez zniecheca bo cierpliowosc ma swoje granice rozumiesz i tak jak kazdy ja tez mam swoje potrzeby przeciez