Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wlaśnie

czy on ma kogoś?

Polecane posty

Gość no wlaśnie

no właśnie. czuję, że się ode mnie oddala, że nie jest już tak bardzo zainteresowany moją osobą. jeśli jest w ogóle. kiedy się spotykamy, spotykamy się raz, dwa, czasami trzy razy w tygodniu, ale to już nie jest to samo, co kiedyś, kiedy chciał widzieć się ze mną codziennie. pytałam go o to wiele razy, ale zawsze twierdzi, że mi się wydaje, że czy się obraziłam albo po prostu zmienia temat. najczęściej zmienia temat. więc nie dam rady wyciągnąć z niego jakichkolwiek informacji na ten temat.

Gość sekkkkkkkkkkkkkk
Jeśli chcesz dowiedzieć się od faceta czegoś, to nie pytaj bezpośrednio.

Gość są dwa rozwiązania
albo śledź go,sprawdzaj potajemnie smsy czy pocztę,trochę szpieguj ale żeby cie nie złapał albo ukróć przez pół wasze spotkania itd,nie miej dla niego czasu,zajmij się sobą,nie tłumacz sie nie wydzwaniaj to nagle się ocknie dziewczyna nie może sie troszczyć o związek za dwojga bo nic z tego ne będzie facet powinie się bardziej starać

Gość juzzz nie mam silll
U mnie jest tak samo.Iniewiem co sie dzieje.A na dodatek znow wylaczyl telefon.

Gość no wlaśnie
gdyby włączył telefon to bym może jakoś wybaczyła. :) ale on nie odpowiada ani na smsy ani na moje telefony. dziś dzwoniłam do niego 5 albo 6 razy i zero odzewu. są dwa rozwiązania, dzięki za rady. jak na razie staram się robić to drugie, ale nie wychodzi mi. a jeśli już wyjdzie, to on napisze mi smsa z pytaniem co się stało i dlaczego go zlewam.

Gość skad my to mamy
k..rwa wiedzieć:O Ty mu rozkładasz nogi czy my?

Gość gosc powyzej
ma rozdwojenie jazni ("my")