Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vivaczka

Odstawilam pigulki i 2 miesiace temu i...

Polecane posty

Gość Vivaczka

od paru dni jakos mam strasznie wielkie potrzeby... Moze to byc od tego? Wspólzyje od dwuch lat. Wiadomo, ze na poczatku seks byl dla mnie czyms nowym to ocohote mialam non stop, ale potem jakos mialam strasznie chumorki co do tego, niby chcialam ale jak przyszlo do rzeczy to bylo mi to obojetne. 2 miesiace temu odstawilami od paru dni mam niesamowita ochote, i mój narzeczony zauwazyl ze juz nie musimydawac zelów, i ze jestem mokra, nawet przy malych pieszczotach, a kiedys to nawet po 30minutowych to potrafilam byc slucha. Czy ta ochota narosla ze wzgledu tego ze odstawilam pigulki? Nie ze to jakis problem, bardzo sie ciesze tylko mnie to strasznie ciekawi :)

Gość jaaaaaaaakarolaaaaaaaaaaaaaa
tak to od tego ze odstawilas tabletki mialam tak samo no i ciesz sie bo jest z czaego ja bardzoo bylam zadowowlona i juz nigdy wiecej nie zdecyduje sie na tabletki fuj:)

Jasne że tak:-) ciesz sie teraz z sexu i mpomysl o innym zabezpieczeniu bo pigułki nie sa dobre dla Ciebie:-) udanego sexiku zycze:-P

Gość laaady
ja tez tak miałam, na poczatku strasznie mi sie chciała bzykac wszedzie, ale po jakims czasie poped moj opadl. przestałam brac tabsy i znow sie podniecam drobnostka i to maksa tak ze z mojej cipki az kapie :D

Gość Vivaczka
No ja sie ciesze i to bardzo :)