Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuchareczkaaa

Oliwa czosnkowa - proszę o przepis

Polecane posty

Gość kuchareczkaaa

Przepraszam, że na tym podforum, ale tu jest najwięcej osób :) W pewnej restauracji jadam krewetki polane (nie smażone w tym) czymś pysznym, smakuje jak oliwa o smaku mocno czosnkowym, ale nie jest zupełnie płynna, tylko nieco gęstsza, pływa w tym też coś zielonego. Niebo w gębie, chciałabym zrobić coś takiego sama, ale nie wiem jak :O Wyguglowałam oczywiście mnóstwo przepisów, ale jakoś mnie nie przekonują, może Wy wiecie, o co mi chodzi, i macie jakiś sprawdzony sposób?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kuchareczkaaa
Zawsze mnie zdumiewają ludzie, którzy nie przeczytają dokładnie posta, ale czują się w obowiązku odpisać :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość samaewusialat44
ja podaje sos pesto nie na makaron a na krewetki własnie,dodaje tylko więcej czosnku do oliwy,pesto oczywiscie robie sama nie z orzechami piniowymi a włoskimi,i to sie wspaniale ''trzyma''na krewetkach i smak jest doskonały.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kuchareczkaaa
Brzmi pysznie, dziękuję! :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×