Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pablo78

znów się spotykamy - jak ją zdobyć?

Polecane posty

Gość pablo78

Witam Was! Przed 2 laty spotykałem się z dziewczyną przez parę mies. Zależało mi na niej. Jednak w pewnej chwili ona zaczęła się wycofywać. POgadałem z nią, wyznałem że mi zależy, że mi się podoba. Ona stwierdziła, że nie umie zapomnieć o dawnej miłości , choć nie chce już z nim być na 100 proc. I że może za jakiś czas się zejdziemy. przez 2 lata mieliśmy marny kontakt, widziałęm że nie chce. Teraz , po 2 latach, dostrzegłęm inne jej nastawienie. zaproponowałem spotkanie.... jedno.... drugie.... kolejne.... i tak co weekend się spotykamy. Przyjmuje moje propozycje spotkań, spędzamy miło czas. Jak myślicie, teraz myśli o tym, żeby być ze mną? Jak się zachowywać, by czegoś nie schrzanić, nie wystraszyć jej ? Na razie okazuję moje zainteresowanie powściągliwie, mówię że każde spotkanie jest b. miłe, ostatnio dałem kwiaty. Proszę o rady - z damskiego punktu widzenia:)

Gość abcabc i z
Jak chce sie spotykac to juz plus:-) Patrz jak sie zachowuje;-) Mysle, ze sa szanse:-)

Gość pablo78
przez te 2 lata z nikim nie była - z nim również. Z tego co wiem.

Gość pablo78
I co mi jeszcze powiecie? :) chętnie poczytam Wasze opinie

Gość Kobiety przewaznie
nie mają zdolnosci techniczych ale mają za to Intuicje Jak wykarzesz sie cierpilwoscia prawdomównoscia do tego bedziesz zabawny tzn nie klaun tylko taki z umiarem to takie cechy przyciągną każdą Kobiete Po prostu badz Soba nie udawaj