Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PatRIC86

Czy wierzycie w miłosne przeznaczenie?

Polecane posty

Gość PatRIC86

Czy wierzycie w miłosne przeznaczenie ? czy może sami takiego doświadczyliście? czy na takie coś warto czekać ??

oczywiscie ze w to wierze. ja poznalam mojego obecnego meza przez przypadek totalny.. zawsze mowimy ze to bylo przeznaczenie..

Gość PatRIC86
W jaki sposób poznać że to właśnie przeznaczenie? czym się objawia?

Gość nie wierz w to
bo to bzdura dla przesądnych

Gość wierzęęęę
Ja jestem z Tarnowa mój facet z Jastrzębia Zdroju a poznaliśmy się w Krakowie przez zupełny przypadek to musiało być przeznaczenie

Gość aaaggguuu
ja tez wierze..u mnie to też musiało byyć przeznaczenia..wiele sytuaacji złożyło sie na to zebysmy sie spotkali z moim juz niedługo mężusiem:)..

po prostu przechodzil obok mnie na ulicy i sie do niego usmiechnelam.. potem podszedl i troche porozmawialismy i zapytal mnie o numer.. zeby bylo zabawniej to on przylecial do polski w celach turystycznych z innego kontynentu.. i co nie przeznaczenie???

Gość aaaggguuu
moj ukochany na pozatku był kolega mojego brata..a zeby sie spotkac brat musiał zmienic szkołe a mama mojego skarbka przeniesc w tajemnicy jego podanie do innej szkoly..podczas jego nieobecnosci..nieraz smiejemy sie jak to wszystko musiało sie zgrac zebysmy sie poznali:)..

Gość aaaggguuu
bo tym sposobem moj brat trafil do jednej klasy z moim K:)..a potem to juz my zaczelismy działac..tez niezle to wszystko wygladało..na samo wspomnienie micha mi sie cieszy..to był super okres w moim zyciu:)..pozdrawiam i miłego dnia życze:)..

Gość jesteście śmieszne........
a moja kuzynka poznała faceta na wakacjach w Egipcie, on był z Kościerzyny (Kaszuby) ona z Krakowa no i co nie przeznaczenie? Okoliczności tego jak na siebie wpadli w tym odległym kraju też niezwykłe, póxniej był ślub a później rozwód :P myli wam sie przeznaczenie z przypadkiem kurki domowe..

Nie wierzę w ogóle w przeznaczenie, znaczyło by to że człowiek jest jak ten liść na wietrze.

Gość Sama jesteś śmieszna
Kwoko domowa