Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l.ete

Prezent dla męża.Proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość l.ete

Witam Zbliżają się 27 urodziny mojego męża a ja nie wiem co mu kupić. Problem polega na tym, że potrafi sam się dobrze ubrać, byle co raczej go nie zaskoczy. Kolejny problem to taki, że interesuje się budownictwem, architekturą, designem. Oczywiście upieke mu ciasto to go na pewno ucieszy ;) ale co dalej?? proszę o jakieś oryginalne pomysły. :)

Gość betanna
daj mu siebie dzisiejszej nocy bez ograniczeń

Gość helgerl
dobra książka z dziedziny architektury kurde, nie wiesz, co najbliższa Ci osoba by chciała dostać? Jakie ma marzenie? Czego potrzebuje a nie ma? Musisz obcych ludzi pytać? Co z Wami, ludzie, jest nie tak?!

Gość zolzaa
faktycznie dziwnie szukac pomyslu na prezent na forum nie wiem perfumy,cos z sekshopu,siebie z kokardKA,ksiazke,jakas plyte ,mozesz sama nagrac , ja swojemu przygotowalam kapiel w tym czasie przebralams ie za pokojowke ,weszlam do lazienki z drinolem dla niego i powiedzialam ,ze dzis jestem do jego dyspozycji ha tylko nie wiem kto mial wieksza korzysc ja czy on

Gość Ikusia123
Wiertarkę udarową:)

Gość piekna ateistka
faceta najbardziej ucieszy dobry seks. wierz mi - wiem co mowie :) mezczyzni (w odroznieniu od kobiet i dzieci) nie oczekuja materialnych prezentow. dlatedo ty, w nowej seksownej bieliznie, pasie so ponczoch, ponczochach, w butach na obcasie, ze schlodzonym szampanem w reku (ktorego mozna pic nie tylko z kieliszkow... ;) ) na pewno bedziesz prezentem idealnym :)