Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lipsss

Jest mi cholernie przykro po tej WRÓZBIE!!!!!!!

Polecane posty

Czy Wy wierzycie w internetowe wrózby?. wrózby z run? wierzycie ze 1 karta pokaze co was czeka w przyszłosci? ja napisałam na jedej ze stron pytania, dotyczące mojego zycia i wszystko co odpisała ta pani jest na odwrót. pytałam czy pobiore sie w przyszłosci z facetem z którym jestem 3 lata-odpowiedz brzmiala nie. czy w ciągu 3 lat urodze dziecko-odp nie. czy dostane prace na której mi zalezy-odp nie. jest mi cholernie przykro i chyba w to nie wierze. wogólne załuje ze zadałam takie pytania

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabiil
podaj ta strone

Gość sdafsdfsa
przekłuj gumkę albo przestań brać tabsy to zajdziesz (teoretycznie mówię) a potem się pobierzecie. chociaż takiej co wierzy we wróżby bym nie chciał w życiu :o idiotki mnie nie kręcą :classic_cool:

Gość kejsi
spokojnie, to tylko czyjeś niemądre gadanie, które nie ma żadnego znaczenia dla Twojego życia. Nie denerwuj się tym w ogóle. Szkoda życia.

nie wiem czy wierze czy nie wierze. kobieta czy tez dziewczyna, nie wiem-odpisuje bardzo wiarygodnie na pytania. ale starsznie zabolały mnie jej odpowiedzi, nie chce zeby to sie sprawdziło i wiecej tam nie napisze. a wy wierzycie w runy?

Gość fsdgds
jeśli uwierzy to pewnie doprowadzi do tego że się rozstaną. statystycznie punkt dla "wróżki" :D

taaaak.... Kiedyś, jako nastolatka przechodziłam z koleżanką obok Cyganki. Ta, jak to często wtedy bywało, złapała kumpelę za rekaw i pyta: "powróżyć panienko, powróżyć?" Na co moja koleżanka: "nie, nie mam pieniędzy". Ale Cyganka nie dawała za wygraną i mówi: "daj, nie żałuj Cygance w ciąży". A moja kumpela, że była dziewczyna z jajem, spojrzała na nią i mówi: "w ciąży? - nie widać..." Na to Cyganka: -"a idź ty stara kuuurwo" Nie wierz w żadne wróżby, a już na pewno cygańskie :D

kurcze no bo nie wiem. jestesmy razem prawie 3 lata, kochamy sie i wogole nic sie nie zmienia miedzy nami, mamy wspólne plany. a tu mi kobieta nagle odpisuje ze on nie jest moim partnerem docelowym. nie rozumeim :O

zadałam jej tez pytanie o prace odpisał ze sie nie uda. ok to nie zalezy ode mnie. ale pierwszy 2 pytania, to w sumie naze plany na przyszlosc. teraz boje sie ze stanie sie cos co to wszysto zniszczy

Gość fergthyu
nie wierzysz wta bo poszla nie po twojej mysli :O gdyby powiedziala ci ze o super: za rok slub, za 1,5 dziecko i wszystko co chcesz uslyszec pisalabys jak te wrozke polecasz i jaka jest swietna :O XX!w. ludzie w kosmos lataja, wynajduja lekartwa na raka, wymyslaja rozne cuda-niewidy a ciemnogrod dalej wierzy w kawalki papieru i linie papilarne czytane przez jakies baby bez szkoly :O

" kurcze no bo nie wiem. jestesmy razem prawie 3 lata, kochamy sie i wogole nic sie nie zmienia miedzy nami, mamy wspólne plany. a tu mi kobieta nagle odpisuje ze on nie jest moim partnerem docelowym. nie rozumeim" łooooomatko :o :O :o

Swoją drogą, to nawet nie była wróżba z ręki, z tarota, to jakaś baba odpisuje co jej przyjdzie do głowy, a może i nawet nie jest to żadna baba, tylko program generuje losowe odpowiedzi :o dziewczyno, jeszcze powiedz że zapłaciłaś za tą 'wróżbę'..

I własnie te wróżbitki zarabiaja an takich ludziach jak Ty. Naopowiadaja głupot i maja gdzies, czy sie pxneij zdołujesz czy nie :O Nie myśl o tym, to pierdoły :O

Gość dfgvdfs
o jezu co za debilka. gdybym był jej facetem to bym się chyba od razu pożegnał:o

wiesz z kazdych kart mozna wrozyc ale ona napewno dawala wg kart odp tak badz nie ja wroze z kart lenromand jezeli chcesz moge ci sprawdzic czy aby sie to zgadza :)po przez jedna karte nie da sie stwiedzic doglebnie ... napisz tylko 2 pytania konkretne i twoje imie plus partnera :) powtarzam ze moge sprawdzic co mi wyjdzie , nie bede wrozyla innym osobom ;)

11 miesiecy do moich urodzin a nie zadnego dziecka.:O nie, nie zapłaciłam za tą wrózbe. abecado-ja juz nie chce zadnych wrózb. powiedz tylko jak mozliwa jest wrózba, nie widząc osoby, nie znając jej, nie majac z nią kontaktu. czy wogóle jest mozliwa?

11 miesiecy do moich urodzin a nie zadnego dziecka. nie, nie zapłaciłam za tą wrózbe. abecado-ja juz nie chce zadnych wrózb. powiedz tylko jak mozliwa jest wrózba, nie widząc osoby, nie znając jej, nie majac z nią kontaktu. czy wogóle jest mozliwa? jest taka wrozba mozliwa :) tutaj na kafe paru osobom postawilam karty ale to bylo tylko natchnienie , fakt faktem ze trudniej sie stawia jesli nie jest sie life .. ale mozna ale jak sadze ta wrozka :d badz ten ktos... losowal karty na tak badz nie , i nie byla obszerna ani nie wykorzystano ukladu :) wiec nie przejmuj sie :) pozdr... najlepiej idzcie do tarocistek itd osobiscie badz netowo z polecenia ;) nie portezbnie sie czasami denerwujecie :)

Gość muchaplujka
trzymajcie mnie! jak można w XXI w wierzyć we wróżby??? a w mikołaja i krasnoludki też wierzysz?? może też w reklamy?

Gość wrozby to
manipulacja duchow nami, to sie tyczy tarota i innych kart, mi ktos kiedys wywrozyl ze za cokolwiek sie nie wezme w zyciu nie uda mi sie, splunelam za siebie i poszlam przed siebie po tej wrozbie, co za dziadostwo, dzisiaj 4lata po tej wrozbie moge powiedziec ze wiele rzeczy mi sie udalo, byla to wierzba tarota, tfu!! nie zalamujcie sie i nie wierzcie gownu

Gość nie wierzcie kartom
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziadostwo klamstwo

macie racje, w dupie to mam. rówie dobrze jak tak moge komus powrózyc przez internet. nie bede sie tym wiecej przejmowała ani tam pisała

Gość Kocham Kogos
Kto mnie niestety nie przez prawie dwa lata pytałam kart czy cos sie zmieni czy On sie odezwie itd Odp były rózne raz druzgocaco negatywne raz dawały nadzije raz nie mówiły nicc Po takich doswiadczeniach powiem ze TE SZATANSKIE Karty nigdy nie odp do końca bys pytała sie znów i znów bys uzalezniła sie bys ciagle chciała je pytac Od uzaleznienia do opetania cienka nic Pozatymm Karty wróca bys im zapłaciła im dług trzeba spałaci widziałas kiedys zeby diabeł za darmo prezenty dawał Ja skończyła z wrózbami jak zorientowłam sie że źle spie i zaczynam popadac w depresje NIE WARTO MARNOWAC ZYCIE NA TO ZŁO

Gość nie wierz kartom

Gość dziewczyno daj sobie spokoj i
nie wierz w to

Gość filestra5
widzisz teraz wiesz ze niepotrzebnie prosiłas o wrózbe. wrózka napisała a ty jestes zła ze nie wyszło po twojej mysli. nie martw się, wątpie zeby to była jasna prawda. w zyciu wszystko zalezy od ciebie a nie od jakichs kart