Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lipsss

Jest mi cholernie przykro po tej WRÓZBIE!!!!!!!

Polecane posty

U mojej znajomej na slubie, podczas uroczystości Cyganka (z rodziny jej Męża) powróżyła jej. Powiedziała, że rozwiedzie się z nim, będzie miała z nim córkę i młodo umrze. Obecnie jest dawno po rozwodzie, ma z byłym mężem córkę. Jest drugi raz mężatką, ale boi sie trzeciej wróżby.

Gość wiecie co ludzie
to aż się wierzyć nie chce... 21 wiek... poczytajcie coś ze świata nauki, pouczcie się czegoś i przestańcie być ciemniakami, bo to aż boli

myslisz że o tym nie wiem. Tłumaczyłam jej, ale co poradzisz na to że sie sprawdziło??

Gość loriiiiiiiiiii
lipsssssssssss mozesz podac adres tej strony gdzie ci wrozyli?

Gość LUDZISKA MUSICIE COS WIEDZIEC
TO NIE MA ZNACZENIA GDZIE, KTO I JAK WAM WROZY I CZY TO JEST TAROT, CZY JAKA INNA CHOLERA, CZY SIE SPRAWDZA CZY NIE, CZESTO SIE BEDZIE SORAWDZAC BO JAK JUZ PISALAM JEST TO NIC INNEGO JAK KONTAKTOWANIE SIE Z DEMONAMI A DEMONY BEDA MANIPULOWAC LUDZMI I MOGA DOPROWADZIC WROZBA DO NIESZCZESCIA, A JESLI NIE DAJ BOZE BEDZIECIE SOBIE ZYCIE UKLADAC POD WPLYWEM TEGO CO WAM WROZKI CZY INNE WIEDZMY BEDA RADZIC BO TAK TEGO NIE NAZWE, PAMIETAJCIE, ZE WASZE ZYCIE MOZE SIE ZAKONCZYC TAK JAK MOJEJ ZNAJOMEJ W WIEKU 40 LAT ZDROWA KOBIETA,MAZ,DZIECI, ZESZLA Z TEGO SWIATA!!! Z DALA OD TEGO PROSZE WAS ZANIM COS ZLEGO SIE WAM PRZYTRAFI. MOJA WROZBA SIE NIE SPRAWDZILA A PROPO TEGO, ZE NIC MI SIE W ZYCIU NIE UDA, PO 4LATACH JA NADAL TA DZIADOWSKA WROZBE MIMO WSZYSTKO PAMIETAM I W TRUDNYCH CHWILACH POWRACA DO MNIE TA MYSL, CHOCIAZ MAM UDANA RODZINE, DOM, SKONCZYLAM KURSY NA KTORYCH MI ZALEZALO, TAMTA WROZBA CIAGLE CIAGNIE MNIE W DOL JAK MAM ZLY NASTROJ. pO CO WAM TO SAMO? nIE LEPIEJ ZAUFAC BOGU I ZWRACAC SIE DO NIEGO Z PROSBAMI O POMOC? WROZBY TO NIE WYROKI, MOZNA I MA SIE STALE WPLYW NA NASZE ZYCIE, MUSICIE WBIC SOBIE TO DO GLOWY ZE TO WY MACIE WPLYW NA TO CO SIE Z WAMI STANIE ZA ROK ZA DWA A ZAGLADANIE W PRZYSZLOSC MOZE BYC BARDZO NIEKORZYSTNE I CALY PORZADEK PRZYSZLOSCI ZABURZYC-I TAK SIE DZIEJE JAK SIE CHODZI DO WROZEK.

Gość kociafilozofia
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę!:( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość pysia999
Widzę, że nasze zainteresowania są podobne, ja też odwiedzam tego typy strony. Ostatnio znalazłam http://poznajdate.com/ też można tam poznać przewidywaną datę swojego odejścia z tego świata. Bardzo ciekawy test, polecam

Gość kasztyk33
tydzien temu usłyszałam wróżbe z kuli, że moj zwiazek sie rozpadnie. na poczatku bylam przerazona, zwlaszcza ze ostatnio miedzy mna i moim narzeczonym swietnie sie układa. powiedzialam mu to wszystko i rozwiał moje obawy ;p

Gość trupek1
OSTRZEŻENIE Hej Nie dajcie się naciągać przez te strony co liczą daty śmierci. TO OSZUŚCI, im chodzi tylko o Wasze pieniądze. Rozwiąż jakiś durny test, a później niespodzianka ZAPŁAĆ przez SMS i dostaniesz jakąś datę z kosmosu. Ja od ponad tygodnia według nich jestem trupem. Szanujcie swoje pieniądze, nie warto nabijać kasę oszustom.

Gość kozka juzka
tez iedys zadalam pytanie na ezofrum,wlasnie jedno w sprawie pracy czy dostane bo mi bardzo zalezlo na kontkretniej pozycji- odpisala mi ze nie ,no i nie dostalam ,a bylam prawie ze pewna ze mam duze sznase dostac a tu dupa. a co do zwiazku to mi facet napisal ,ze z moim facetem bedziemy sie docierac do konca zycia albo ze soba zerwiemy . no i ja mam juz dosc tego doceirania i jestem teraz singielka. aha i te wrozby to byly 2 lata temu.

Gość ciekawa świata1980
ja z kolei uzależniłam się od wróżb jak tylko mam okazje powróżyć sobie za darmo to to robię niestety jestem podatna na wróżby i się nimi sugeruję zastanawiam się, czemu tyle osób wróży na kafe za darmo??? poświęcając swój czas

Gość lwica1998
Sybilla to jedna z najbardziej znanych jasnowidzek wszech czasów, która znana jest praktycznie każdemu z nas. Jest to także największy wzór dla wróżki Sybilli, która w ślad za maksymą „ucz się od najlepszych za wzór obrała właśnie Sybillę. Wróży ona z kart tarota oraz zgłębia tajemnice zapisane w liczbach. Numerologia oraz tarot to jej największe pasje oraz sztuki, które pozwalają na doradzanie innym w ciężkich chwilach. Połączenie wiedzy oraz umiejętności Sybilli daje efekt w postaci jej rad oraz wskazówek, które można bardzo dobrze wykorzystać http://wrozki.tanierozmawianie.com/