Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fooxi009

Zaniepokoiłybyście się gdyby wasz chłopak

Polecane posty

Gość Fooxi009

Dostawał od dziewczyny z którą spędził 4 tygodnie za granicą (pracował z nią) emotki w stylu ":*" Może przesadza, ale mi to ciąży na sercu... nie chce się znowu z nim kłócić...dopiero dziś zobaczyłam, niechcący jak załadowało mi się jego gg na komputerze... :( Teraz będę niespokojna...

Ja z natury jestem okropną zazdrośnica wiec bym się zdenerwowała:D ale wierze w przyjaźń damsko-męską bo sama mam wspaniałego kumpla którego znam od piaskownicy, ale przyjaźń po 4 tyg pracy ze sobą?? Nie wiesz czy ona coś do niego nie czuła?

Gość moim skromnym zdaniem..
zaniepokilabym sie i zajela raczej obserwacja, powinnas wyczuc jaki jest dla Ciebie, to moze koleznka ktora nie ma u niego szans bo on kocha Ciebie skoro jest z Toba, obserwacja nie zaszkodzi

Gość Foxi009
A nie wiem co ona z nim robiła przez 4 tygodnie... :'( ... może się przyjażnili... może nie wiem wyobrażam sobie najgorsze scenariusze ale ja też zazdrośnik... Co mam teraz zrobić :(

Gość gaagaa22222222
zgadzam sie poprzedniczka.... A osobiscie moge powiedziec ze bylam juz w roznych pracach sezonowych za granica.... i moge powiedziec,ze to co sie tam dzieje,nie miesci sie niejednemu w glowie.... Polacy tam sie zachowuja jak sposzczeni ze smyczy.... Nawet pary sie rozchodza...nie wiem dlaczego tak sie dzieje.... Alkohol robi tez swoje... Wiec badz czujna....

Gość my_california
Ja tez jestem niesmaowita zlosnica. Zaczelabym od razu sobie wymyslac historie ze pewnie cos sie tam dzialo w przeciagu 4 tygodni.. Kolezanka wyzej ma racje, obserwuj jak zachowuje sie wobec Ciebie i wyciagnij wnioski.. Hmm znajac siebie odpisalabym tej dziewczynie ale w jego imieniu.. Kiedys czytalam historie ze zona wziela komorke meza i zobaczyla niepokojacego smsa. Odpisala w jego imieniu: Co sie stalo kotku.. Pozniej dostala eska zwrotnego, smsowala chwile z jego kochanka jako on i tak sie dowiedziala o zdradzie. Badz czujna ;)

Gość foxi0999
Sugerujesz że powinnam napisać w jego imieniu? Przecież on mnie zabije jak się dowie:P ... kurde... ufam mu, ale jej nie... a teraz jakieś buziaczki :( A najgorsze jest, że mówił że same brzydkie były,a ta jest ładna.... Kompletnie nie wiem jak się zachować, pogadać z nim , nie chce awantur... :( Ale jak mnie skrzywdził chce wiedzieć to mnie zamęczy :(

Gość my_california
Rozumiem Twoje obawy, A smsa napisz wtedy kiedy od niej beda coraz goretsze, wiesz o co mi chodzi. Hmm mysl, zebys z nim porozmawiala. I przy tym wykazala sie przebiegloscia, usiadz i spytaj sie go czy cos sie tam dzialo. ze lepiej zebys wiedziala bo nie chcez zyc w obawie, nawet jesli sie dzialo to sklam ze sie nic nie stanie, zagraj jak Maryl Streep, wszytsko po to zeby Ci powiedzial, powiedz ze nic zlego nie bedzie zlych konsekwencji ale wazne zeby byl z Toba szczery i co najwazniejsze ta rozmowa musi byc na spokojnie, przed ta rozmowa przytul go zeby wiedzial ze nie masz zlych zamiarow, jesli sie dowiesz cos przykrego to mozesz pozniej wyciagnac konsekwencje a anwte zrobic awanture a jesli nic sie tam nie dzialo to ..lepiej dla Ciebie.. ale wazne zebys nacisnela na nieg i bardzo zaakcentowala ta chec bycia w stosunku do Ciebie szczerym :)

Gość gaagaa22222222
ja mialam kiedys podobna sytuacje.... pol roku spotykalam sie z chlopakiem,w trakcie naszej znajomosci pisala do niego jego kolezanka z ktora cos go kiedys laczylo.... Zapytalam go o nia. Powiedzial ze to juz dawno skonczone,aleona mu sie narzuca do tej pory.Kategorycznie z nia skonczyl i nie odzywaja sie do siebie. Tak mi powiedzial. po jakims miesiacu zobaczylam komentarz u niego na naszej klasiektory napisala wlasnie ona....i tresc komentarza wskazywala raczej na to ze maja bardzo doby kontakt. Napisalam do niej w swoim imieniu,ze jesli cos ich nadal laczy,jesli sie spotykaja...to ja nie mam zamiaru nikomu stac na przeszkodzie.... I nie chce byc rowniez oszukiwana przez chlopaka i dlatego musze wiedziec jak jest. Napisalam to spkojnie . Odpisala. Byla szczera. Przeprosila mnie. napisala ze go kocha i ze to ona szuka kontaktu z nim ,zle nic miedzy nimi nie bylo i chlopak byl fer.

Gość daj spokoj
penie sie tylko calowali

Gość Foxii009
spróbuje z nim pogadać :o chociaż nie wiem jak dam rade się odezwać :o

Sama nie wiem, a mam teraz taka sytuacje ze kolega (wlasciwie kolega mojego faceta ze studiow) jak cos pisze do mnie to wysyla :* , ja jakos na to nie reaguje, moj facet chyba nie zauwazyl nawet, ale widze ze ostatnio jego dziewszyna obserwuje mnie nk, chyba czyta jego komentarze.. bo nie mam jej w ogole w znajomych. Wiec chyba takie glupie emotki moga wkurzyc... :-/

Gość fiolkowe oczy
zalezy do jakiego tekstu ja dawniej nie uzywalam tych emotek a teraz je rzucam do kazdego papa,dobranoc itp