Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antywrozkomm

WROZKA chce zaplaty!!!

Polecane posty

Gość antywrozkomm

pare tygodni temu znalazlam w internecie fajna stronke wrozek przepowiadajacaych przyszlosc, niektore wrozki mialy cennik za usluge, niektore robily to za darmo a niektore mowily ze tyle ile ja chce to im zaplace, wiec wybralam wrozke ktore powiedziala ze co do ceny to jak uwazacie, mozna nawet wcale nie zaplacic jak sie wrozba nie spodoba, wiec wyslalm do niej maila........ a ze to byla jasnowidz to chciala moje zdjecie, date urodznia imie nazwisko no i pytanie....... wyslalm jej to wszystko, po paru tygodniach dostalam odpowiedz........ jej mail byl praktycznie streszczeniem mojego maila w ktorych opowiedzialam o problemie i troche o sobie, teraz powiedziala ze zada oplaty, po 1. to co mi napisala to zadne wrozenie tylko streszczenie mojego maila i wywnioskowanie faktow na podstawie niego, po2. sama powiedzial ze co do oplaty to ode mnie zalezy, ze moge nawet nic niewplacic jak uznam ze wrozba nie spelnila moich oczekiwan, tak tez wlasnie bylo moje pytanie jest: czy moge miec problemy? czy ma prawo zadac oplaty?

Gość opop...
a ile chce zebys jej zaplacila?? a poza tym nie boisz sie podawac imienia i nazwiska obcej osobie z internetu?

Gość antywrozkomm
chce 20zl za to wiem zaryzykowlam, ale nie wiem czy moze mi cos zrobic kiedy ma moje imie nazwisko i zdjecie...

Gość antywrozkommm
czy moge spokojnie spac ze mi nic nie zrobi? bo troche sie boje ze moze to jakos uzyc przeciwko mnie...

Gość zeby wrozba sie spawdzila
nalezy za nia zaplacic a po 2 to byla to wroka czy jasnowidz?????bo to dwie rozne osoby i praktyki.

Gość antywrozkomm
jasnowidz, ale nic mi nie powiedziala takiego tylko na podstwaie mojego maila opisala problem i jak sie czuje, na koniec dodala ze znajde szczescie i tyle, to zadna wrozba moim zdaniem tyle to i ja wiem

Gość antywrozkomm
nie napisala mi co wybrac, albo co mnie czeka w przyszlosci itd nic!