Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my_california

Czemu faceci wola cycatki.. A jesli kobiecie zabraknie wlasnie tego to co?

Polecane posty

Gość my_california
A tak pytalam bo jeden chlopak powiedzial ze wsyztsko ok itd a zerwal ze mna bo mam niewielkie piers a on lubi duze mimo ze na poczatku jak o mnie zabiegal mowil ze woli kobiety z mniejszymi piersiami.. Hmm jeszcze lepiej: po zerwaniu wysylal mi zdjecia dziewczyn z duzym biustem i wychwalal je.. super prawda

Gość my_california
Do Niski.. Bylam kiedys z facetem 167cm mial przyciagnal mnie charakterem, ale tylko na poczatku bo to ten co mnie wlasnie skreslil za cycki :P

z tego co zauwazylam, moge wysnuc pewna teorie o preferencjach meskich. - mezcz., ktorzy pref. wieksze piersi, lubia kobiety ''podporzadkowane'' bardziej pasywne,ulegle, nie lubiace rzadzic, bardziej typ ''mamauski'' do piersi ,ktorej moga sie przytulic i czuc sie bezpiecznie...itd - mezcz., dla ktorych mniejsze piersi nie sa problemem, sa bardziej niezalezni,dojrzalsi emocjonalnie,orginalni, pomyslowi, poszukuja bardziej partnerki na zycie niz tylko do seksu...itd - sa rowniez milosnicy zgrabnych poslaskow i dlugich nog i pewnie wielu innych tez...

"A tak pytalam bo jeden chlopak powiedzial ze wsyztsko ok itd a zerwal ze mna bo mam niewielkie piers a on lubi duze mimo ze na poczatku jak o mnie zabiegal mowil ze woli kobiety z mniejszymi piersiami.. Hmm jeszcze lepiej: po zerwaniu wysylal mi zdjecia dziewczyn z duzym biustem i wychwalal je.. " Boże...z kim ty byłaś?! to co od początku nie widział twoich piersi? zakrywałaś czymś? To jakiś zwykły dupek który chciał pograć na twoich uczuciach nic więcej... nie wszyscy mężczyźni tacy są zapamiętaj:)

Gość my_california
zlotowlosa88 Dziekuje z aopinie mas zracje zauwazylam tez to i pozniej po miesiacach kilku znalazlam lepszego.. Powiedzial mi ze mam ladne piersi ze woli mniejsze. A pozniej pamietam spotkalam sie z nim w pubie, bylam przed misiaczka wiec mialam nabrzmiale a on powiedzial, ze mi urosly i to z wyraznym zadowoleniem, ahh to sa klamcy jak nie wiem co. :P

No i dobrze:) życzę szczęścia:) najważniejsze to nie wyrabiać sobie opinii i nie skreślać na podstawie jednego idioty:) mnie już życie nauczyło ze prostactwo było jest i będzie(z tego co napisałaś chłopak po prostu chciał się dowartościować-a to najlepiej się robi obrażając innych-było mu w odwecie napisać ze lubisz tylko wysokich:D),Ale jak widzisz każdy się uczy na błędach:)

Gość my_california
Zlota masz racje hehe bedzie chamstwo i nie ma na to rady :) Hmm ja powiedzialam mu pozniej ze ma malego penisa i...trafilam w czuly punkt to byl strzal w dziesiatke..reakca milion razy mocniejsza niz te wszystkie cycki razem wlacznie :P heh wiem zmija troche ze mnie, ale nie dam sobie pluc.. A Ty masz kogos? :)

Gość pablo 78
Jak facet widzi w dziewczynie tylko biust, to nie warto się z nim zadawać. Ja wg tej kategorii nie dobieram dziewczyn.

Gość Kubalos
Większość facetów woli duży biust, tak jak większość kobiet lubi wysokich, to ta sama zasada działa. I tyle. Zwykła natura.

małe jędrne cycki tez są ok pod warunkiem ze jesteś proporcjonalnie zbudowana.owszem zwracamy uwagę na cycki ale przynajmniej dla mnie nie jest to 1wszo miescowy atrubut tylko 2gi 1wsza jest pupa :D

Gość www.www.wwww.wwww.
a ja tam lubie kobiety z małymi piersiami i chetnie bym taką poznał

Gość to chyba nie tak
jesli wszystko jest propocjonalne to tak ale ja zawsze slyszalam,ze najlepszy jest taki na reke,cokolwiek to znaczy

Gość nie zgodzę się do końca z
autorką:( mój kolega żonie powiedział(przy nas bezczelnie jeszcze),że po ciąży jej cycki urosły za bardzo(teraz ma takie ładne C)i woli jednak takie jak miała na początku(kobieta miała między 0-A i sama się z tym źle czuła)

Gość my_california
Mojej kolezance chlopak powiedzial ze: najlepiej sie piesci to co sie w rekach miesic. A podobno mowia, ze kobieta z malymi piersiami to tak jak facet z malym penisem, mysle ze to nie prawda bo to sa dwie rozne sprawy powodujace zupelnie rozne odczucia w seksie. A ja mam hmm malutkie B jesli jestem po mieisiaczce a jesli przed to takie wieksze B bo mi wtedy puchna,z reszta trudno mi ocenic bo mam duze sutki. Chce byc obiektywna i moge wam powiewdziec ze jakbym byla facetem spojrzalabym raczej na caloksztalt dziewczyny na jej twarz, zachowanie ogolne. Poza tym byloby dla mnie wazne, czy dziewczyna jest czysta tzn.czy ma umyte wlosy, czyste paznokcie, chodzi o oglne zadbanie :) Pzoa tym chyba wielkie cycki raczej nie wygladaja jak te z filmow niskobudzetowych, one wisza, rzadko ktore ladnie stercza

Gość szczęśliwy finał w ustach
Daj zdjęcie.

Gość marikaaaaa
To zabawne, ze kobiety oszukują się i oceniają większość kobiet z dużym biustem negatywnie- nazywają "biuściastymi" albo że "mają wymiona" itd. z łatwością przychodzi im komentowac że lepiej mieć małe i jędrne niż takie, jak to często się zdarza na forum "zwisy". Prawdą jest, że trudno utrzymać duży biust- D lub powyżej w stanie absolutnej jędrnosci, o ile to wogóle możliwe. Zawsze w pewnym stopniu pokona je grawitacja, oby tylko jak najmniej. Co więcej, często mówią tj to autorka pierwszego postu, ze jej kolezanka ma powodzenie u facetów, bo ma duży biust, że niby faceci traktują ją kompletnie przedmiotowo i "na jeden raz" Ale NIE OSZUKUJCIE SIE- faceci uwielbiają duże piersi i owszem, bardzo często one przykuwają uwagę po raz pierwszy, ale to nie oznacza ze traktuja te dziewczyny jak zdziry- bo to zalezy od kobiety i jej zachowania, nie od jej piersi. To raz. Dwa- lepiej miec duze piersi niż małe:) Trzy- nie wyobrażam sobie jednak by to było "kryterium" w wybieraniu kobiety swojego zycia, bo to nie biust jest najwazniejszy u kobiety i w związku Ale fakt faktem- fajnie jest miec duze piersi:) denerwuje mnie szufladkowanie kobiet z duzym biustem, najczesciej robia to nie faceci bo oni maja tez rozne gusta, ale KOBIETY- z zazdrosci wlasnie wmawiacie sobie i innym takie brednie.

Gość my_california
Prawda jest taka ze kazdy bedzie bronil swojego. A mianowicie niska diewczyna bedzie mowila ze male jest piekne ze moze sobie zalozyc buty na obcasie itd a wysoka ze lepiej jest byc wysokim, brunetka, ze brunetki gora a blondynka bedzie bronila sowich promienistych kosmykow. Wydaje mi sie Marikaa ze masz duze cycki dlatego tak bardzo je bronisz, ale powiem Ci ze sobie je miej, w 1 poscie nie wykazalam sie zazdroscia tylko chcialam wiedziec co sie stanie ejsli sie trafi dziewczyna ladna z malymi piersiami, tak dla pewnosci. Hmm poza tym duze cycki wymagaja szczegolnej pielegnacji dlatego jelsi amsz czas i jesli je pielegnujesz tak jak trzeba to bardzo dobrze, o zwisy chodzi mi o te dziewczyny ktore nie przywiazja uwagi do takiego biustu a to grzech!! o takie piersi tzreba bardzo dbac, prysznice balsamy..

Gość my_california
mi mala.. Moze i niektorzy maja mozg ale duzo osob jest bardzo podatnych na wszystko wiesz.. n jesli chodzi o zdrade, kilka drinkow, to jest chwila, zazwyczaj brakuje sily woli.. zeby nie zdradzic, schudnac czy rzucic palenie :) Ludzie mysla dobrymi schematami, duzo osob logicznie, ale duzo osob nie umie tego wykorzystac w zyciu

Gość racja racja racja
my_california Mojej kolezance chlopak powiedzial ze: najlepiej sie piesci to co sie w rekach miesic. A podobno mowia, ze kobieta z malymi piersiami to tak jak facet z malym penisem, mysle ze to nie prawda bo to sa dwie rozne sprawy powodujace zupelnie rozne odczucia w seksie. A ja mam hmm malutkie B jesli jestem po mieisiaczce a jesli przed to takie wieksze B bo mi wtedy puchna,z reszta trudno mi ocenic bo mam duze sutki. Chce byc obiektywna i moge wam powiewdziec ze jakbym byla facetem spojrzalabym raczej na caloksztalt dziewczyny na jej twarz, zachowanie ogolne. Poza tym byloby dla mnie wazne, czy dziewczyna jest czysta tzn.czy ma umyte wlosy, czyste paznokcie, chodzi o oglne zadbanie Pzoa tym chyba wielkie cycki raczej nie wygladaja jak te z filmow niskobudzetowych, one wisza, rzadko ktore ladnie stercza tak bo trzeba bardziej o nie dbać :)dużo ćwiczyć nie tracić gwałtownie wagi ani przybierać ,dobra bielizna i kosmetyki;) pozdr chyba już wytłumaczone;)

Gość marikaaaaaaaaaa
nie bronie dużych piersi tylko dlatego że je mam:) chodzi mi tylko o podejscie wielu kobiet z malymi piersiami do tych pozostalych. i to nie prawda ze duzy biust nie idzie w parze z rozumem... Takimi wypowiedziami tylko potwierdza sie moja teoria, iż zakompleksione dziewczyny z malymi piersiami się pocieszaja kosztem tych drugich A facet ktory wybiera na zone tylko te z duzymi piersiami i ma to byc warunek konieczny to palant i nie warto sie nim interesowac;) tak naprawde to fajnie jest miec jakis plus w naszym wygladzie- fajna pupe, biust albo zgrabne nogi. Ja np. mam nogi nie bardzo:) heheh nie przejmuje sie tym jakos strasznie, ale chodzi mi o to, ze musimy eksponowac swoje plusy- jedni faceci wola fajne pupy a inni biusty:) ale blagam- nie oceniajmy z zazdroscia innych jako bezmózgowce tylko dlatego ze mamusia natura dała im więcej gdzieniegdzie niż nam:)

Gość Nie wierzę w to co czytam
Marikaaa, naprawdę spotykasz się z jakimiś szykanami ze strony małobiuściastych ze względu na Twoje większe piersi? Kurde, w głowie mi się to nie mieści. Ja mam piersi bardzo małe, baaardzo. Mam też parę małobiuściastych koleżanek - i zawsze kiedy gadamy o cyckach z koleżankami biuściastymi, to im zazdrościmy, komplementujemy ile wlezie i nie możemy aż się nazachwycać. Tak to w moich kręgach wygląda. Bo ja bym tam chciała mieć... no może nie jakieś olbrzymy - żeby kręgosłup mi nie ucierpiał - ale piersi z prawdziwego zdarzenia. Znam też dwie małobiuściaste, którym tak jest dobrze i też fajnie. Niemniej żadna z nas za nic na świecie nie dopiekałaby kobietom, które miały większego farta... Bez przesady. Co do pytania postawionego w temacie. Mężczyźni z reguły wolą te trochę większe od tych mniejszych dlatego, że piersi to jeden z najbardziej podstawowych atrybutów kobiecości. Z drugiej strony żaden normalny facet nie rzuciłby dziewczyny, do której coś czuje, ze względu na wielkość cycków (w żadną stronę).

Gość kurde zostało wytłumaczone
o gustach sie nie dyskutuje prawda? ale żeśta upierdliwi..kapcie mi spadły:D ludzie mają gorsze problemy kobieta z rakiem piersi np