Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdnega

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość jdnega

Witam jestem z moim chlopakiem juz przeszlo rok chcialam sie was o coś zapytac bo mam problem z nim.Mianowicie spotykamy sie w weekendy piątek sobota niedziela.No i jak raz na jakis czas wyskoczy mu coś np: chce sie spotkac z kolegami albo coś podobnego i sie wtedy ze mną nie spotyka to mnie sie serce kraje bo ja zawsze dla niego mam czas i rezygnuje ze wszystkiego a on dla mnie nie i dlatego często sie o to kłócimy.Czy wg was postępuje dobrze??

czy według was postepuje dobrze? w sensie czy ty robisz dobrze czy on? a odpowiedz jest taka że jestes nie fair wobec niego

Gość jdnega
No ale czemu ja nie fair ja zawsze dla niego rezygnuje ze wszystkiego a on dla mnie to nie:(

po pierwsze nie rezygnuj z niczego dla niego bo nie na tym związek się opiera.pewnie jesteś jeszcze młoda ,za kilka lat zrozumiesz,ze każdy ma czasem prawo do własnego życia.

Gość do jdnega
ja cie rozumiem.tez tak kiedys robilam, wszystko co mialam do zrobienia i ludzi z ktorymi planowalam sie spotkac upychalam w tygodniu zeby niedziele miec wolna a moj facet tego jednego dnia w tygodniu nie potrafil poswiecic bo go kumple akurat na piwo zaprosili. w tym momencie nalepiej tez na szybko sobie cos zorganizowac a jak zadzwoni to powiedziec ze sie nie ma czasu bo costam i po klopocie inaczej myslal ze jest pepkiem swiata.

Gość do jdnega
A powiedz mi taką rzecz czy faktycznie robi to często?

Gość jdnega
z 5 razy mi tak zrobil odkąd jesteśmy razem

Gość do jdnega
Hehe to ja nie mam więcej pytań moim zdaniem jesteś troche niedojrzala emocjonalnie do związku a co wy myslicie na ten temat?

Gość dehahahha
jak bedziecie mieli w koncu 16 lat to wtedy zrozumiesz ze cie pewnie robi w balona i te 5 razy jak sie z toba nie spotkal to cie zdradzil! 5 lat w ciagu roku? ja bym go zostawil... Y

Gość jdnega
on ma 18 ja 16 lat

Gość 12345667890-=poiuytrewq
Weż ty wrzuc troche na luz chłopak jest młody nie jesteście jeszcze malzenstwem powinniscie sie owszem wszystkim dzielic ale też dac mu troche swobody bo w końcu sie zabierze od Ciebie