majoweczka09 0 Napisano Październik 1, 2009 Czekam na opinie...dziekuje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a moze Sheffield Napisano Październik 3, 2009 Niestety nie umiem pomóc, ale chetnie dopisze sie, bo moze znajdzie sie jakas mama ktora rodzila w Sheffield? pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majoweczka09 0 Napisano Październik 3, 2009 No niestety chyba tu zadne mamy z west yorkshire nie siedza :( Szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może Chesterfield Napisano Październik 4, 2009 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mulka24 0 Napisano Październik 7, 2009 ja rodziłam w Rotherham ale znajoma Angielka z pracy mówiła mi, że w Leeds jest okropnie jej znajoma rodziła. Narzekała na brak opieki itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może Chesterfield Napisano Październik 8, 2009 mieszkałam w Rotherhamie teraz w Sheffield :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JULIJA 0 Napisano Październik 14, 2009 hey!! ja jestem z Leeds i zamierzam rodzić w LGI -termin mam na 9 kwietnia niestety nie słyszałam żadnych opinii na temat tutejszych szpitali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JULIJA 0 Napisano Październik 15, 2009 czy jest ktoś jeszcze z Leeds? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach