Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nostalgicznapanna

chyba jestem strszna szmata............

Polecane posty

Gość nostalgicznapanna

3 miesiace temu poznalam faceta, a ze bylam po rozstaniu traktowalam go jak kumpla...bylismy na koncercie i troche wypilismy, poszlimsy spac do mnie, przytulilismy sie i tyle ale ze mielismy dobre humory zaczelismy sie wyglupiac troche sciagac sobie majtki, itp nakrecalismy sie jeszcze bardziej tzn. probowalismy do jakiej granicy sciagniemy ubrania, ja dla zarta rozebralam sie cala on tez, ale wszytko bylo pod koldra wiec nic nie widzilsmy i tak zasnelismy..cholra czy on se pomyslal ze jestem jakas latwa szmata..mam cholerne wyrzuty sumienia;/

chyba jestem strszna szmata............ Tu się muszę z tobą zgodzić, choc nie chce mi sie przeczytać twojego posta.

Gość hahaha dla zartow
sie rozbierasz pod koldra lezac z facetem??:D:D:D

Gość srututu13
myskle ze nie ale nastepnym razem jakby cos chciala sexik to powiedz ze jeszcze nie czas wtedy wybrniesz z twarza

Gość nostalgicznapanna
cholera bylam pjana ale nie dalam mu dupy caly ubaw byl taki ze sciagnelismy ubrania ale nic nie widzilismy i tak zasnelismy;/

Gość nostalgicznapanna
pogadajcie ze mna ? czy to byly naprawde takie glupie, mam cholern wyrzuty sumienia;/ nie uprawialm z nim sekse nawet sie nie calowalam poprstu sie przytulalam

Gość o kurcxze
mysle ze nic nie zrobilas a zabawnie bylo;d

Gość polska franca
ty kurwo! ty szmato! jestes zwyklym polskim szmaciskiem

Gość nostalgicznapanna
naprawde ejstem kurwa;/?

Gość ja myślę że nie możesz tak
myśleć,bo do niczego nie doszło.A nawet jakby doszło,to nie byłabyś "straszna szmata",to byłby jednorazowy epizod.To co ma powiedzieć taka Doda,która na trzeźwo dla kasy zrzuca ciuchy przed całą Polską?To już nie "straszna szmata",nie wiem co właściwie...Nie przejmuj sie tym

Gość nostalgicznapanna
czy moze ktos tu wyrazic jakas normalna opinia konkretna?

Gość ddddddddddddd
jak dla mnie to nie nie masz czego sie martwić ;)

nostalgicznapanna pogadajcie ze mna ? czy to byly naprawde takie glupie Byłaś głupia, że go nie wykorzystałaś :P

Gość nostalgicznapanna
cholera no mam wyrzuty i mi glupio bo przeciez nie przed kazdym sie rozbieram tym bardziej kumplem

Gość titutatapapa
ale jesteś głupia nie wczuwaj się tak ;) nie raz przypadkowo moi koledzy po pijaku i to WIDZIELI moją picze jak sikałam albo cycki jak zdejmowałam nawalona bluze i przez przypadek podciągneła mi się koszulka ze stanikiem ... i jakoś nie płacze ;) no chyba że masz 13 lat to co innego hehehe...

Gość nostagicznapanna
ale ja sie boje ze on se pomysli ze jak sie rozebralamto pewnie zaraz mu dupy dam bo zaczal po ty wygadywac ze mnie kocha;/

Gość titutatapapa
a powiedz mi ile masz lat ?

Gość nostalgicznapanna
ja 22 on 23

Gość titutatapapa
o matko to stara baba jesteś i takimi rzeczami się przejmujesz ;)

Gość titutatapapa
skoro mówisz że on ma 23 lata to pewnie nie raz w swoim życiu widział cycki i piczke ;) tym bardziej nie masz się czym martwić skoro mówisz że nie doszło do niczego ;) więc wyluzuj ;)

Gość nostalgicznapanna
choler na przejmuje bo ja nigdy nic w zyciu nie odwalalam takiego? zawsze bylam swieta dziewica

Gość i53w753i7
I do niczego nie doszlo? jeju ja bym nie wyrobil z gola dziewczyna pod koldra, chyba bym musial isc do kibla na chwile ze do niczego nie doszlo :D

Jeżeli uważasz, że jesteś straszna szmata ponieważ się rozebrałaś przed nim po pijaku i to pod kołdrą, to nie wiem za co byś się uważała jakbyś się z nim przespała. No i tak, jak mogłaś go nie wykorzystać?:P Taaka okazja. No ale mniejsza. Wiesz? Myślę, że za bardzo się przejmujesz. Dla czego tak właściwie o sobie myślisz? Przecież on zrobił to samo i na pewno ma to w dupie i nie ma wyrzutów sumienia. Zrób to samo. A jeżeli z nim nie chcesz się przespać to tego po prostu nie rób. Jeżeli będzie nalegał i przypominał tamtą sytuację, to mu wytłumacz, że byłaś pijana i w takim wypadku nie bardzo można to było brać na poważnie;) To żaden problem, uwierz mi. Ty możesz jedynie z tego zrobić problem. A więc rób wszystko, żeby wyszło na twoje w razie czego.

Gość nostalgicznapanna
uff dzieki juz trocche sie lpeiej czuje