Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

straszna

Nie mogę na siebie patrzeć!!!

Polecane posty

Żle sie ze sobą czuję, kiedy patrze na swoje fotki z zeszłego roku to mam wrażenie ze strasznie zbrzydziałam , przytylam ok 6 kg i jestem poprostu tłusta i brzydka , nawet jak patrzę na swoja twarz to nie jest juz taka ładna jak kiedyś , mam 22 lata i obrzydzenie do siebie , stosowałam juz rozne diety ale zadna mi nie pomaga,studiuje i nie stać mnie na drogie diety, ani karnet na aneobik ;(((( katuje sie takimi myślami, chciałabym coś zmienić.....

6 kg to wcale nie jest tak wiele :) co za problem pobiegac? przeciez za to nic nie płacisz. Rower? cwiczenia w domu? nie potrzeba zadnych diet! wystarczy jesc mniej, przed 18, potem pocwiczyc i kg same beda znikac. Nie mogłaś zbrzydnac! ludzie nie brzydna w ciągu roku :) te kg tak bardzo cisną Ci sie na oczy! zrob cos z tym i naprawde bedziesz czuła sie lepiej :)

Gość kaśka2287
ja tez tak mam..tzn w ub roku wygladalam zajebiscie..mam 178 cm wzrostu waze 64 kg blond wloski zadbana opalona etc..a teraz czuje sie jak jakas oferma..blada;(wlosy przyciemnilam,nic mi sie nie chce przez to.. a tez mam 22 lata..jesli chodzi o to ze przytylas..cwicz sama w domku, w necie jest mnostwo cwiczen-ja cwicze bo chce by moje cialo nabralo jedrnosci..ale powiem Ci, ze rozumiem co czujesz..fatalnie..ale wezmy sie w garsc i bedzie ok:)