Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandixx

mały problem

Polecane posty

Gość sandixx

Mój nowy facet (22lata) jest prawiczkiem...i postanowił ten skarb oddać mnie:) jestem szczęśliwa ale niestety przez moje wcześniejsze doświadczenie z facetem (17cm ok) tjego rozmiar mnie nie podnieca(ok 10cm):( nie wiem co robić...gdzies czytałam że facet który jest prawiczkiem nie ma "w pełni" rozwiniętego penisa we zwodzi dopiero po paru stosunkach i orgazmach sie powieksza o pare cm...czy to prawda? a jak nie to jakie rady macie dla mnie:(

Gość zdradzona1987
małe jest piękne?? nie w tym przypadku..chyba. ale 10 w wzwodzie??to mozliwe?? moze jakies pozycje wyprobujcie dziwne..kurcze nie wiem..moj tez nie mial najwiekszego ale bylo mi z Nim cudownie..na jezdzca najlepiej:)szalalam:P

Gość sandixx
dodam ze mój pierwszy raz z był Władkiem z dworca Wrocławskiego

Gość rambarbarka
Na pewno ma ok. 10 cm? Jeśli tak to współczuję.

Gość sandixx
nie wiem co za "cwaniak" napisał to wyżej(pod moim psudonimem)...szkoda gadać... ale co ja mam zrobic ...kocham go...i chce spróbować...jutro bedzie jego 3 raz. i widze że sie stara

"Niech zacznie ćwiczyć" - sztangą chyba. Jak mu dobrze pociągniesz to się napewno zwiększy. A jak nie to wróć do kurewstwa gdzie mialas wieksze do wyboru.