Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde noooo

wyczułam guzek na szyi !

Polecane posty

Gość kurde noooo

ostatnio boli mnie gardlo itp, mialam niedawno antybiotyk ale nie pomogl, lekarz nie badal wezłów chlonnych dzis jakos przypadkiem wymacalam dosc duzy guzek na szyi po prwej stronie jakby posrodku w strone ucha, na dole, guzek jest ruchomy i teraz mnie rozbolal jak podotykalam, boje sie :( wiecie cos na ten temat bo ze do lekarza musze tow iem ale moze ktos cos skrobnie na ten temat

Gość kurde nooo
dodam mam 26 lat i chyba dzis nie zasne

Gość mogą być
faktycznie powiększone węzły chłonne ale jak masz się stresować to lepiej się przejsc do lekarza

Gość fdsgas
ja jak mialam z 12 lat tez wyczulam cos takiego ale mialam problemy migdalami ciągle, tez nie mogłam spac. ale mam 19 lat i nadal żyje :P takze nie stresuj sie za bardzo , jak cie gardlo boli to tym bardziej nie powinnas sie przejmowac slyszalam jeszcze ze w tym miejscu węzły nachodza na siebie czy jakos tak i sa grubsze dlatego

Gość kurde noooo
kurcze wiecie ja nie naleze do tych co z byle czym do lekarza leca, zawsze mialam problemy z gardlem , z węzłami ale wiecie jak to teraz jest ile sie czlowiek naczyta, naslucha, mam male dziecko i z nim to biegne zaraz jak cos nie tak, a ze soba to do lekarza jak juz sie ruszyc nie moge po prostu sie wystraszylam, ale widze ze to dosc czeste, ale czasem licho nie spi, ale ostatnio okres przeziebien i ja tez tak dziwnie sie czuje, gardlo to szkoda gadac,

Gość fdsafsd
nie denerwuj sie wszystko bedzie ok, jak z dzieckiem bedziesz u lekarza to zapytaj przy okazji;] dobrej nocy ;]

Gość kurde noooo
dzieki pewnie sie boje na zapas ale taka juz jestem wiecznie cos wyolbrzymiam ale to jednak troche niepokojace brrr