Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapomnianaa

tak mi smutno

Polecane posty

Gość zapomnianaa

dzisiaj kolejny smutny dzien,choc wiem ze mam tyle ze nie powinnam narzekac ale moje zycie osobiste leglo w gruzach po raz kolejny i jest mi tak zle:( czy pomoze mi ktos sie podniesc??pozdrawiam

Gość dotka_mmm
A cio sie stalo?

Gość zapomnianaa
no tak o faceta:( krecil mi w glowie bardzo dlugo i dlugo sie opieralam jego pieknym slowom,ale w koncu zaczelam w to wszystko wierzyc i to byl najwiekszy blad:( jego slowa okazywaly sie zazwyczaj puste,a teraz zostawil mnie ze zranionym sercem i tyle...najlepsze ze on wogole nie zdaje sobie sprawy jak mnie skrzywdzil-po prostu nic sie nie stalo:( nie mam nawet sily sie na niego obrazic

Gość dotka_mmm
oj kochanie nie smutaj, bedzie dobrze. Najwidoczniej to nie byl facet dla ciebie! Jeszcze bedzie innt! Wiem ze na poczatku jest ciezko ale w koncu sie ulozy;) Sluchaj brzydalu! cIEKAWE KTORA BY CHCIALA KOGOS TAKIEGO JAK TY!!!

mi facet mydlił oczy 3 lata :) a potem przespał sie z ex :) i jeszcze udawał, ze nic sie nie stało i to wina tego, ze nie chce z nim mieszkac :) dziewczyno - podniesiesz się w koncu i bedziesz sie jeszcze z tego smiala :) poznasz kogos, zakochasz sie... a tamten zostanie tylko wspomnieniem. Zapomnij, nie utrzymuj kontaktu - pomysl - po co marnowac sobie zycie, czas na takiego faceta? myslisz ze on rozpamietuje wasz zwiazek? pewnie nie... wiec?

Gość zapomnianaa
po prostu musze sie wygadac,to juz ktorys dzien tak mi smutno i powiem szczerze juz mi glupio przed moja najlepsza przyjaciolka tak smucic :(

Gość dotka_mmm
Verdine ma racje;) Nie pisz do niego! Nie odzywaj sie! Jego juz w twoim zyciu nie ma! A rozpaczanie nic ci nie da wiec glowa do gory;) kazda z nas chyba przezyla rozczarowanie wiec ty tez dasz sobie rade;)

Gość zapomnianaa
verdine20--to juz trwa ponad 2 lata i pogrywa ze mna jak z nastolatka,wiem ze sie mna bawi ale jak sie pojawia to nie umiem sie nawet na niego gniewac!najgorsza jest teraz swiadomosc ze on o mnie nie mysli ma to wszystko gdzies a ja glupia smuce ktorys juz dzien 😭

Gość zapomnianaa
dotka_mmm--mam nadzieje ze tak bedzie ale jest mi tak smutno,lzy mi co chwila do oczu naplywaja-nie potrafie zrozumiec jak mogl mi tyle obiecywac-po prostu nie umiem uwierzyc ze jest takim dupkiem

dotka_mmm oj kochanie nie smutaj, bedzie dobrze. Najwidoczniej to nie byl facet dla ciebie! Jeszcze bedzie innt! Wiem ze na poczatku jest ciezko ale w koncu sie ulozy Sluchaj brzydalu! cIEKAWE KTORA BY CHCIALA KOGOS TAKIEGO JAK TY!!! Sam diabeł mnie chce!!!!a i kurwy też mnie chcą jak jestem po wypłacie!!!

Gość dotka_mmm
Tez tak mialam, przez rok nie moglam znalezc sobie innego faceta bo myslalam o tamtym... a on o mnie nie bo szybko znalazl sobie inna... ostzrgalam ja co z niego za typ ale mi nie wierzyla... teraz to ona rozpacza bo ja tez zostawil... faceci sie nie zmieniaja! Skresl go calkowicie ze swojego zycia! Nie ma juz go!!!

Gość zapomnianaa
dotka_mmm---masz racje w 100%,na poczatek musze dojsc do tego ze miedzy nami nigdy nic nie bedzie bo gdyby mialo byc to dawno juz by bylo ale on tak pieknie mydlil mi oczy ze ja twarda realistka dalam sie ponies marzeniom:( nie potrafie zrozumiec po co te wszystkie czulosci skoro nic dla niego nie znacze???

Gość dotka_mmm
Bo faceci tak maja! Niestety...

Gość zapomnianaa
no wlasnie!stworzylam sobie w glowie jakis ideal i nawet wtedy kiedy mnie krzywdzi mysle ze to nieswiadomie-niech zyje glupota!!!

Gość dotka_mmm
On dokladnie wie co robi! A ty nie dawaj mu tej satysfakcji i po prostu ignoruj go! Nie badz na kazde jego skinienie palcem!

Gość behemo
glowa do gory, mi tez zycie leglo w gruzach jak ukochany po 2 latach ze mna zerwal a dwa miesiace pozniej odzylam!!! Randki, kolacje, drinki, dziewczyno, teraz sie zycie dopiero zaczyna!!! :))

nie przejmuj sie dziewczyno ty pewnie jestes ladna i znajdziesz sobie innego chlopaka a ja nie koniecznie znajde se dziewczyne bo mam juz 26 lat i do tej pory jeszcze zadnej nie mialem :o

Gość zapomnianaa
dotka_mmm---bardzo chce go ignorowac ale wiesz on mnie tak okrecil wokol palca ze nie potrafie tego zrobic bo wciaz mysle ze sie miedzy nami ulozy,wiesz on to sie tak daleko posunal ze o oswiadczynach kiedys wspominal...teraz wiem ze dla niego byl to po prostu kolejny zart a ja do dzis o tym mysle:(

Gość dotka_mmm
BLE BLE w kazdym wieku mozna spotkac milosc swojego zycia;P Moja ciocia ma 50 lat i ciagle ma innego;D heh ZAPOMNIANAA przestan oi nim myslec! A najlepiej to zaloz sobie pamietnik i tam zapisuj wszystkie swoje bole;) To pomaga;) A kiedys, za kilka lat bedziesz sie smaial z tego co tam napisalas;D